MENIU CAUTĂ
13 Aug. 2018 11:24

Cu ce poreclă s-a ales fetița Andei Adam. Soțul artistei a dat din casă

Distribuie

Fetița cântăreței Anda Adam s-a ales cu o poreclă din partea părinților ei. Soțul artistei a dezvăluit cum îi spun micuței și de la ce i se trage porecla respectivă.

Cântăreața Anda Adam este căsătorită cu Sorin Andrei, împreună cu care are o fetiță, Evelin. Fiica celor doi este plină de energie și are o personalitatea foarte puternică, reușind să obțină aproape tot ce vrea de la părinții ei.

De aici și porecla cu care s-a ales Evelin din partea părinților ei. Sorin Andrei, partenerul de viață al Andei Adam, a dezvăluit, pentru wowbiz.ro, cum au ajuns să îi spună „Avocata” fiicei lor.

Noi îi spunem Avocata', așa am poreclit-o… Da, are apucături de avocată, deși nu are nici 3 ani. Orice caz, cauză pe care o are o câștigă.

În fața ei ne topim și până la urmă, într-o formă sau alta, ea tot obține ceea ce vrea de la noi. Are o tactica… Da, așa îi spunem: 'Avocata'', a declarat Sorin Andrei, soțul Andei Adam.


Citește și: Simona Halep a câștigat titlul la Montreal. Este al treilea succes din 2018 și al 18-lea al carierei. Scandare anti-PSD din tribună, la finala cu Sloane Stephens / VIDEO


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Încăierare în Parlament, între un deputat de la Putere şi unul din Opoziţie
Comentarii