Mergi direct la conținut »
Cu ce problemă de sănătate s-a născut Otniela de la Ferma. "Doctorul a spus că am șanse doar cu operație"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cu ce problemă de sănătate s-a născut Otniela de la Ferma. "Doctorul a spus că am șanse doar cu operație"

Cu ce problemă de sănătate s-a născut Otniela de la Ferma. „Doctorul a spus că am șanse doar cu operație”

Otniela, una dintre concurentele de la show-ul Ferma, a dezvăluit cu ce problemă de sănătate s-a născut.

Otniela Sandu este una dintre vedetele care concurează la emisiunea Ferma, difuzată de Pro TV. Blonda a făcut dezvăluiri despre viața sa. În cadrul unui interviu pentru click.ro, Otniela a mărturisit că s-a născut cu o problemă de sănătate.

Ea a avut luxaţie congenitală bilaterală.

„Am avut luxaţie congenitală bilaterală din naştere. Au descoperit părinţii la o săptămână după ce m-am născut, pentru că nu aveam cutele de la picioare egale. Doctorul a spus că am şanse doar cu operaţie (asta însemna să-mi rupă picioarele şi să mi le pună în gips), dar cu riscul să fiu chiar mai rău.

Bunica mea a intrat în legătură cu mama unui copil cu acelaşi diagnostic şi i-a spus că a purtat un aparat şi s-a refăcut. Atunci a vorbit bunica cu doctorul şi am încercat şi eu acel aparat aproape 3 ani. Doctorul a spus că e o minune că m-am refăcut”, a explicat Otniela.

Ea a vorbit și despre participarea la show-ul Ferma:

„Pentru mine, Ferma e o provocare pentru a mă dezvolta ca persoană și pentru a-i dovedi tatălui meu că „băiatul lui”, așa cum îmi spune, poate depăși orice obstacol”.

Citește și: Falsul medic ginecolog de la Spitalul Județean Ilfov n-a dat Capacitatea, a intrat la liceu cu media 1,68 și s-a retras din școală în clasa a IX-a! Mărturii ale pacientelor operate de ea

 

Close
Închide
  Close