MENIU CAUTĂ
, de Simona Josan

Cum a trecut FETIȚA ANDREEI MARIN peste DIVORȚUL PĂRINȚILOR! Află chiar de la ”Zână”!

Distribuie

Invitată la emisiunea ”Oamenii realității”, de la Realitatea TV, Andreea Marin a spus că fetița ei este un copil puternic și că datorită acestei calități a reușit să înțeleagă problema părinților ei și să depășească acest moment greu.
„Violeta este foarte puternică. E un copil dur, de la natură. Începutul acesta de an a fost unul greu și pentru ea, dar este un copil puternic. Succesele ei sunt și ale mele. Am stat astăzi trei ore cu copiii din vecinătate și cu fetița mea. Am făcut antrenamente cum spune fiica mea, a făcut câteva trasee, în parc. Când mama mea a devenit înger, la 36 de ani, copilăria mea, aveam 9 ani, s-a schimbat.  Inima ta sângrează până mai departe când ți se întâmplă ața ceva. Eu încerc să-mi apropii copilul de tot ceea ce înseamnă natură, sport, aer liber.
Îmi doresc să simtă emoția legăturii cu un animal pe care să-l îngrijească, cu florile din grădină. Ne-am propus să plantăm pomi fructiferi și legume. Lecția pe care i-o amintesc în fiecare zi este că nimic nu i se cuvine. Dacă vrea ceva, am învățat să-i spun și ei ”nu”. Îi spun că mami nu are suficienți bani și uneori acel ”nu” este până la Crăciun”, a spus Andreea Marin la Realitatea TV.

Citește mai multe despre Andreea Marin pe Libertatea.

Comentarii