MENIU CAUTĂ
18 Mar. 2018 10:47

Cum arăta Andreea Marin gravidă. Chiar ea a spus că e posibil să o vedem din nou așa | FOTO

Distribuie

Andreea Marin a fost o graviduță superbă, care nu a ezitat să-și arate burtica în pictoriale.

Andreea Marin, care a dezvăluit că a început să albească de la vârsta de 18 ani, este mama unei fetițe care se numește Violeta și care a venit pe lume din mariajul pe care fosta zână a surprizelor l-a avut cu celebrul artist Ștefan Bănică Junior.

Pe vremea când era însărcinată cu singurul ei copil, Violeta, Andreea Marin n-a ezitat să pozeze în pictoriale și să-și arate burtica de gravidă. la acea vreme, fotografiile cu ea însărcinată au făcut furori în rândul admiratorilor ei.

Nu este exclus să o vedem din nou pozând însărcinată, chiar dacă are 43 de ani. Andreea Marin are o relație în prezent cu Andrei Brâncoveanu, consulul României în Libia, și a afirmat recent că nu exclude posibilitatea de a mai avea un copil.

„Cred că orice femeie ar trebui să se gândească așa. Mai ales că acum, vârsta nu mai este un impediment. Femei la 40 de ani și 50 aduc pe lume copii sănătoși. Nu văd de ce să gândești într-un mod în care să afecteze devenirea negativistă. Da, sunt deschisă la asta, sigur că da', mărturisea Andreea Marin într-o recentă emisiune de televiziune.

Andreea Marin nu este singura vedetă de la noi care a pozat cu burtica de gravidă la vedere. De-a lungul anilor, și alte dive din showbiz-ul românesc au făcut acest lucru. printre acestea se numără Andreea Esca, Alina Sorescu, Andreea Bănică, Oana Roman și Bianca Brad.


Citește și: REPORTAJ/ Avram Iancu, bibliotecarul care a sfidat Arcticul: Am vrut să sărbătoresc Centenarul Marii Uniri'/ FOTO


 

Comentarii