Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum arată cea mai sexy artistă de muzică populară, în costum de baie. Vlăduța Lupău a încins atmosfera în mediul virtual

Cum arată cea mai sexy artistă de muzică populară, în costum de baie. Vlăduța Lupău a încins atmosfera în mediul virtual

Vlăduța Lupău are 28 de ani și este noua senzație a muzicii populare românești. Artista a încins atmosfera pe contul de socializare, după ce a publicat imagini în care apare într-un costum de baie minuscul.

De Livia Lixandru,

Micuță de statură, Vlăduța este foarte sexy, iar bustul generos a atras atenția tuturor. Comentariile din partea fanilor au curs lanț, mulți dintre aceștia felicitând-o pentru fizicul de invidiat.

Artista merge peste tot în țară să cânte, iar publicul a ajuns să o îndrăgească. Deși muzica a fost prima ei dragoste, Vlăduța Lupău a terminat Facultatea de Medicină Veterinară, însă a decis să-și urmeze visul. „Am ales această facultate, deoarece este tradiție de familie.

Mama este medic veterinar, iar tata inginer zootehnist. Dar, bineînţeles, şi pentru dragostea faţă de animale. Îmi place tare mult, motiv pentru care urmez studiile doctorale din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca.

A fost greu în ultimii ani de facultate. Efectiv eram pe drum şi la școală. Într-adevăr, aş minți să spun că nu am mai lipsit uneori de la facultate, dar întotdeauna am recuperat în avans sau după, toate laboratoarele pierdute. A fost greu din cauza oboselii, dar a fost fain! Iar azi, mă mândresc cu faptul că sunt medic veterinar, a mărturisit Vlăduța Lupău, pentru cluju.ro, citat de Viva!

Cum a ajuns Vlăduța Lupău pe culmile succesului

Vlăduța Lupău a început să cânte încă de la o vârstă fragedă. Astfel că la vârsta de 4 ani, artista deja alesese drumul pe care să-l urmeze în viață.

După multă muncă și eforturi, interpreta de muzică populară a ajuns unde a visat încă de când era mică.

Close
Închide
  Close