Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum arată Daniela Crudu după ce a fost bătută de iubit. Vedeta și-a revenit spectaculos

Cum arată Daniela Crudu după ce a fost bătută de iubit. Vedeta și-a revenit spectaculos

La aproape două săptămâni de când a fost bătută de iubitul croat, Daniela Crudu este din nou activă pe contul de socializare. Pare că vedeta și-a revenit spectaculos, după ce a avut fractură de piramidă nazală

De Livia Lixandru,

Daniela Crudu s-a refăcut după episodul violent în care a fost implicată. Bruneta a postat mai multe imagini și filmulețe pe rețelele de socializare, fiind aranjată și machiată impecabil, astfel că nu se observă nicio urmă după agresiunile prin care a trecut, potrivit wowbiz.ro. Cârcotașii ar spune că se mai vede nasul butucănos în zona afectată, însă, la o primă vedere, Daniela Crudu arată ca înainte.

„Daniela este, acum, ceva mai bine. E adevărat că este vânătă, este umflată la față, că nasul i-a fost afectat și o mai supără, dar, din fericire, nu mai are alte dureri. Adică, la corp, este ceva mai bine acum.

Zilele viitoare vom merge la medicii ei, să vedem ce se va face, probabil va fi și operată de domnul Vitalie, medicul ei. Dar asta vom vedea, aici trebuie să vorbească medicii, nu mă pricep eu”, a spus la un moment dat sora Ana Crudu, în ceea ce privește aspectul surorii sale.

Daniela Crudu a trecut prin momente șocante, după ce a fost bătută de partner. Ea a fost chiar nevoită să alerge desculță prin zăpadă pentru a scăpa de mânia iubitului croat.

Close
Închide
  Close