Mergi direct la conținut »
Cum arată Feli Donose la 6 luni de când a născut. Apariție rară a artistei, la cel mai așteptat eveniment al primăverii
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum arată Feli Donose la 6 luni de când a născut. Apariție rară a artistei, la cel mai așteptat eveniment al primăverii

Cum arată Feli Donose la 6 luni de când a născut. Apariție rară a artistei, la cel mai așteptat eveniment al primăverii

Feli Donose a fost una dintre artistele prezente la petrecerea VIVA! 2019, de miercuri seara, 22 mai. De când a devenit mamă, aparițiile interpretei la evenimente mondene au fost tot mai rare, însă, de data asta a surprins cu apariția ei la cel mai așteptat eveniment al primăverii.

La șase luni de când a devenit mamă, vedeta s-a refăcut complet și arată mai bine ca niciodată. Printre vedetele invitate la petrecerea VIVA! 2019, organizată la Clubul Diplomatic din Capitală, se numără Andreea Marin, Andreea Esca, Andreea Bălan, Alexandra Stan, Roxana Ciuhulescu, Alina Pușcaș, Anda Adam, Cătălin și Andra Măruță, Monica Bârlădeanu și Anca Serea.

Rând pe rând, vedetele care au răspuns invitației de a participa la petrecerea VIVA!2019 au început să sosească pe covorul roșu, puțin după ora 19.00. Au fost apariții spectaculoase și ținute care întorc toate privirile!

Citește și

GSP: Seism în economia românească! Telekom negociază împărțirea între Orange și RCS

Close
Închide
  Close