Mergi direct la conținut »
Cum arată invitația de nuntă a lui Brigitte și Florin Pastramă
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum arată invitația de nuntă a lui Brigitte și Florin Pastramă

Cum arată invitația de nuntă a lui Brigitte și Florin Pastramă

Mai este doar o lună până la marele eveniment din viața lui Florin Pastramă și a lui Brigitte. Cei doi fac nuntă cu 400 de invitați și așteaptă cu nerăbdare ziua în care brunet va îmbrăca din nou rochia de mireasă.

„Eu mi-am păstrat numele de Năstase, pentru a nu reveni la numele de Sfăt. Sfăt este numele soțului meu decedat. Mi s-a părut normal să păstrez numele ultimului meu soț. Eu fac lucrurile așa cum este normal. Nu cred că a sta foarte mult în concubinaj este ok’, a spus Brigitte la ProTV.

Mesajul de pe invitația celor doi este unul emoționant. „Noi Brigitte și Florin, cu voia Lui Dumnezeu și binecuvântarea părinților noștrii, am hotărât să ne unim într-un singur destin în fața Lui Dumnezeu”, scrie pe invitația de nuntă a lui Brigitte și Florin Pastramă.

„Va fi o nuntă foarte mare, cu peste 400 de invitați, pe pajiște, în stil american, totul în aer liber. Brigitte va avea o singură rochie de mireasă, nu se va schimba de mai multe ori. Una și bună, spune ea. Încă nu s-a hotărât, are câteva variante din care va alege, dar va fi un model clasic. Nu va fi o nuntă cu tradiții românești, Brigitte a spus deja că nu vrea să fie furată. Cât despre invitați, vor participa toți prietenii apropiați. Noaptea nunții nu va exista, pentru ei noaptea nunții a fost în Fermă. Dar luna de miere va fi în Maldive”,  a declarat o prietenă de-ale vedetei, pentru VIVA!

La sfârșitul lunii mai, Brigitte și Florin Pastramă s-au cununat civil, iar la eveniment au venit prietenii și familiile celor doi.

Citește și:

FOTO | Corespondență Libertatea de la Bienala de Artă de la Veneția 2019: de la epava unui vas pe care au murit 1.000 de imigranți până la performance-ul de pe o plajă artificială, cu care Lituania a câștigat Leul de Aur


Close
Închide
  Close