Mergi direct la conținut »
Cum arată Monica Bîrlădeanu fără pic de fard. "Să nu uităm de unde plecăm și cum arătăm în real life"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum arată Monica Bîrlădeanu fără pic de fard. "Să nu uităm de unde plecăm și cum arătăm în real life"

Cum arată Monica Bîrlădeanu fără pic de fard. „Să nu uităm de unde plecăm și cum arătăm în real life”

Actrița Monica Bîrlădeanu s-a afișțat în fața admiratorilor ei de pe internet fără pic de machiaj. Ipostaza i-a atras o mulțime de comentarii din partea celor care o urmăresc în mediul online.

De Dana Aramă,

Monica Bîrlădeanu este o femeie frumoasă, care se prezintă impecabil la evenimentele mondene. Actrița a renunțat însă la machiaj și s-a afișat sută la sută naturală în fața fanilor ei de pe Instagram.

„Pentru că după-amiază vin poze „amenajată” de pe la petrecerea @vivaromania , să nu uitam de unde plecăm și cum arătăm în real life, nemachiate, vulnerabile ?? ?P.S. – singurul „truc” din această poză e că abia am ieșit de la o sesiune de stimulare facială”, a notat Monica Bîrlădeanu în dreptul fotografiei în care apare fără fard.

Internauții s-au grăbit să-i trimită mesaje după ce au văzut-o pe vedeă nemachiată:

„Ești frumoasă și așa, deși abia te-am recunoscut”, „Mai puțin plumb pe față, mai ok pentru sănătate”, „Frumoasă oricum”, „Nu te recunosc”, „Ești superbă! Fără machiaj pari mult mai tânără”.


Citește și:

Recomandările culturale ale săptămânii. De la povestirile lui Buzzati, în care se stă în trafic ca în București, la podcastul despre relațiile de cuplu

Close
Închide
  Close