Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum arată ședința foto de familie, făcută de Ela Crăciun. Tradiția a fost respectată și anul acesta

Cum arată ședința foto de familie, făcută de Ela Crăciun. Tradiția a fost respectată și anul acesta

Tradiția a fost respectată și anul acesta, Ela Crăciun, pozând alături de cei trei copii ai săi într-un cadru de povești. Mai întâi ședința foto a avut loc în aer liber, pe un camion cu brazi de Crăciun, de unde și-au procurat pomul de sărbători pe care aveau să îl împodobească.

De Livia Lixandru,

Apoi, s-au retras în interior și, într-o atmosferă caldă, propice sărbătorilor de iarnă, au decorat bradul cu ornamentele preferate. Au purtat cu toții haine roșii, iar micuțul Nicholas a fost transformat într-un elf adorabil.

Vedeta va petrece sărbătorile alături de familie la Sinaia, acolo unde locuiesc părinții ei.

“Nu știu dacă e din cauza numelui meu, dar Crăciunul este sărbătoarea mea favorită. Îmi place să împodobesc casa și brăduțul, îmi place să stau și să mă gândesc foarte bine la ce cadouri să le iau celor dragi, cum să le personalizez, ce cumpărături să fac pentru masa de sărbători și, bineînțeles, să fac și eu Scrisoarea pentru Moș Crăciun.

Alesia a tot făcut-o și refăcut-o de cel puțin 10 ori până acum, are treabă serioasă Moșul. Cu Alex e mai simplu, el e mai hotărât, iar Nicholas i-a trimis Moșului o scrisoare telepatic. Abia aștept să văd cum o să fie anul viitor când o să înțeleagă și el mai bine și o să fie foarte entuziasmat.

Copiii ne dau șansa să ne retrăim și noi copilăria prin ei și să vedem lucrurile cu mai multă bucurie, să trăim altfel aceste perioade, iar eu mă simt foarte norocoasă.

Pentru că diferența de vârstă dintre Alex și Alesia e așa mare, când Alex și-a mai pierdut din entuziasm, interesul Alesiei era la cote maxime. Ea încă e foarte încântată și urmează multe alte zile de Crăciun în care și Nicholas va aștepta cu nerăbdare să îl prindă pe Moș Crăciun când se furișează cu cadourile sub brad.

Ce medicamente esenţiale lipsesc din secţiile de terapie intensivă. Prea puţin paracetamol în 19 ţări
Recomandări

Ce medicamente esenţiale lipsesc din secţiile de terapie intensivă. Prea puţin paracetamol în 19 ţări

 

Mi-am promis că de pe 20 o să intru și eu într-o mini vacanță și stau acasă ca să petrec cât mai mult timp cu copiii. Probabil că de pe 23 vom merge la Sinaia, dar până atunci o să profit de faptul că o să fie și ei în vacanță, o să dormim mai mult și o să ne jucăm toată ziua.

De Crăciun ne vom strânge cu toată familia la Sinaia, unde mama gătește cele mai bune preparate tradiționale, casa miroase a cozonaci și noi savurăm un ceai, o ciocolată caldă, o cană de cafea sau ceai în timp ce stăm la povești. Poate avem noroc și o să și ningă!”, declară Ela Crăciun.

Close
Închide
  Close