Mergi direct la conținut »
Cum arată sora Minodorei. "E totul pentru mine" | FOTO Galerie foto
4imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum arată sora Minodorei. "E totul pentru mine" | FOTO

Cum arată sora Minodorei. „E totul pentru mine” | FOTO

Minodora are o soră care se numește Oana și care este o femeie foarte atrăgătoare. Cele două au o relație extrem de apropiată.

De Dana Aramă,

Oana, sora Minodorei, încearcă să stea cât mai departe de lumina reflectoarelor. Însă, Oana și Minodora sunt de nedespărțit în viața de zi cu zi. Se înțeleg foarte bine și au o relație cu totul specială.

„Sora mea este totul pentru mine. Îmi doresc pentru sora mea ce îmi doresc pentru mine și pentru copilul meu, să fie sănătoasă, că am nevoie de ea pentru toată viața. Dragostea pe care i-o port lui Dumnezeu, i-o port și surorii mele.

Noi de mici am fost o singură persoană, dacă una râdea și cealaltă plângea, ne-am susținut mereu. Nu știu câte surori sunt în ziua de azi așa.

Copiii noștri au aceeași relație pe care o am eu cu sora mea. Copiii noștri sunt frați, nu sunt verișori”, povestea recent Oana, sora Minodorei, pentru emisiunea Agenția VIP.

Minodora este o cunoscută artistă din showbiz-ul românesc. În vârstă de 41 de ani, artista s-a făcut remarcată grație proiectului Minodora la Maxxim, unde a cântat alături de Paul Rusen și Virgil Vasile. Ulterior, Minodora a renunțat la muzica pop în favoarea muzicii de petrecere și a manelelor. În plan personal, Minodora și Liviu s-au căsătorit în noiembrie 2009 și au împreună un băiețel, Marco. Nașii celor doi sunt cântărețul de manele Adi Minune și soția acestuia, Cati.

Citește și: „Peste 20.000 de evrei au fost torturați și umiliți în lagărul de la Mărculești”. Un istoric descrie ororile din lagărul care apare în documentele istorice găsite în dosarul ”Moscova 2”!

 

 
 
Close
Close
Închide