De Dana Aramă,

Elwira și Mihai Petre urmează să devină părinți pentru a doua oară, peste puțin timp. Partenera de viață a coregrafului Mihai Petre este însărcinată în opt luni. Cuplul urmează să aibă o fetiță. Cei doi mai au un copil, tot o fetiță, care se numește Catinca.

Elwira Petre le-a arătat celor care îi urmăresc activitatea în mediul online cât de mult i-a crescut burtica de gravidă.

„Pe zi ce trece mai mare. #așteptând bebelușul #vacanță #8 luni de sarcină #mămică fericită #familie”, a scris Elwira pe contul său de Instagram.

Discuții privind numele bebelușului

„Apropo de copii, mi se par un dar divin, cea mai mare bucurie. Înainte de a o avea pe Catinca, nu prea îi înțelegeam pe părinți. Simt cum m-a transformat Catinca într-un om mult mai sensibil decât cum eram înainte de a avea un copil. Abia aștept să o cunosc și pe ea, să o aud râzând, să-i aud primele cuvinte… Putea fi băiat, nu contează pentru mine. La nume ne gândim. Catinca propune niște nume de desene animate… Vom găsi o variantă cu care să fim toți fericiți, o variantă și românească și polonă. Catinca se mai numește și Isabela, după bunica din partea mamei ei”, spunea Mihai Petre într-un interviu live pe pagina de Facebook a revistei Viva.

„Avem o listă întreagă de nume. Trebuie să luăm în considerare și pucntul de vedere al Catincăi.  Le scriem pe toate și o să ne hotărâm la un moment dat”, l-a completat Elwira Petre pe partenerul ei de viață.


Citește și: ANALIZĂ | Parcarea în centrul Bucureștiului costă cât un salariu pe lună sau cât un Logan pe an