Mergi direct la conținut »
Cum arată soția lui Mihai Petre însărcinată în opt luni. "Pe zi ce trece mai mare"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum arată soția lui Mihai Petre însărcinată în opt luni. "Pe zi ce trece mai mare"

Cum arată soția lui Mihai Petre însărcinată în opt luni. „Pe zi ce trece mai mare”

Elwira, partenera de viață a coregrafului Mihai Petre, se află în luna a opta de sarcină. Fosta dansatoare le-a arătat tuturor cât i-a crescut burtica.

De Dana Aramă,

Elwira și Mihai Petre urmează să devină părinți pentru a doua oară, peste puțin timp. Partenera de viață a coregrafului Mihai Petre este însărcinată în opt luni. Cuplul urmează să aibă o fetiță. Cei doi mai au un copil, tot o fetiță, care se numește Catinca.

Elwira Petre le-a arătat celor care îi urmăresc activitatea în mediul online cât de mult i-a crescut burtica de gravidă.

„Pe zi ce trece mai mare. #așteptând bebelușul #vacanță #8 luni de sarcină #mămică fericită #familie”, a scris Elwira pe contul său de Instagram.

Discuții privind numele bebelușului

„Apropo de copii, mi se par un dar divin, cea mai mare bucurie. Înainte de a o avea pe Catinca, nu prea îi înțelegeam pe părinți. Simt cum m-a transformat Catinca într-un om mult mai sensibil decât cum eram înainte de a avea un copil. Abia aștept să o cunosc și pe ea, să o aud râzând, să-i aud primele cuvinte… Putea fi băiat, nu contează pentru mine. La nume ne gândim. Catinca propune niște nume de desene animate… Vom găsi o variantă cu care să fim toți fericiți, o variantă și românească și polonă. Catinca se mai numește și Isabela, după bunica din partea mamei ei”, spunea Mihai Petre într-un interviu live pe pagina de Facebook a revistei Viva.

„Avem o listă întreagă de nume. Trebuie să luăm în considerare și pucntul de vedere al Catincăi.  Le scriem pe toate și o să ne hotărâm la un moment dat”, l-a completat Elwira Petre pe partenerul ei de viață.


Citește și: ANALIZĂ | Parcarea în centrul Bucureștiului costă cât un salariu pe lună sau cât un Logan pe an


 

Close
Închide
  Close