Designerul a vorbit despre persoanele care l-au inspirat, încă din copilărie, pentru a avea mare grijă de aspectul său fizic, cât și despre pașii pe care îi urmează zilnic pentru a arăta ca scos din cutie de fiecare dată când iese în public.

Cătălin Botezatu dezvăluie că mama lui a fost cea care i-a dat primele sfaturi de îngrijire, încă din copilărie.

„Țin minte că avea o cremă specială, făcută în farmacie de o prietenă a ei, pe care o folosea și care avea efecte uimitoare. Cu timpul, crescând, am adaptat ceea ce mă învățase mama mea, am avut grijă să îmi cumpăr produse de calitate. Nu am încetat niciodată să am grijă de mine. Este o formă de respect pentru mine și pentru cei din jurul meu”, a declarat designerul în interviul acordat toplineshop.

Vedeta dezvăluie ce face în prezent pentru a avea un look îngrijit, subliniind că apelează la produse profesionale, dovedite a fi extrem de eficiente.

“Încep ziua cu un gel de curățare. Apoi cremă antirid și una pentru zona din jurul ochilor. Când nu am aceste creme la mine, folosesc un boster. Are efect de botox. În rest, folosesc fiole. În special cura 14 zile cu 14 fiole din oul Babor. Câte una pe zi. Înainte de un eveniment aplic o fiolă pe față, pentru un efect maxim (…). Am avut grijă din timp să folosesc produse bune. Pentru că am filmări aproape zi de zi, unde este obligatoriu să am machiaj de televiziune, pielea are nevoie de îngrijire profesională”, a mai spus Cătălin.

Citește și

INTERVIU / Reacția fabuloasă a Roxanei Andreea Rotaru, fata din Onești care l-a cucerit pe milionarul american Jay B Linville: ”Am și eu un noroc și s-au c…t polițiștii pe el!”. Fata relatează cum a fost ”tăvălită” și încătușată

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte
GSP.RO

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte

Horoscop 21 noiembrie 2019. Capricornii au tendința să fie mai duri cu cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 21 noiembrie 2019. Capricornii au tendința să fie mai duri cu cei din jur