De Denisa Macovei,

Cred că este foarte important ca oamenii să înțeleagă gravitatea situației și să stea acasă. Vă las aici o secvență de cum îmi mențin eu starea de bine, în perioada de izolare. #stămacasă”, ne-a mărturisit Geanina Ilieș în timp ce spăla vasele pe ritmurile melodiei „Inevitabil va fi bine” cântată de Andra. Cu zâmbetul pe buze, Geanina Ilieș și-a petrecut timpul până acum cu muzica dată la maxim, dansând și jucându-se cu fiul ei. Prezentatoarea emisiunii „Gospodar fără pereche” a avut mereu tot felul de activități cu fiul ei, însă de când Patrick a crescut fotbalul în parc sau alergatul s-au transformat în discuții despre tot felul de aplicații online sau jocuri de strategie. De când autoritățile au interzis accesul pe străzi, Geanina a regăsit timpul pe care îl petrecea cu fiul ei în primii ani de viață. Așa că cei doi joacă baschet, ies în curte și fac sport împreună.

Geanina Ilieș:

„Lumea nu mă mai intreabă ce produse cosmetice folosesc, ci cu ce mai spăl prin casă”

Proprietară a unui salon de înfrumusețare și remodelare corporală, dar și imagine a unui brand de produse cosmetice, Geaninei i s-au cerut mereu trucuri de înfrumusețare. De când ne află în izolare, după postările pe care le-a făcut pe rețelele de socializare, Ilieș a primit o sumedenie de întrebări despre produsele de curățenie pe care le folosește. „Lumea nu mă mai întreabă ce produse cosmetice folosesc, cu cu ce mai spăl prin casă. Asta după ce m-au văzut făcând mereu curățenie generală și dezinfectând prin casă”, a mai spus vedeta TV.

Citeşte şi:

„Mami, o să mor?” Coșmarul trăit de o mamă, după ce fiul ei „perfect sănătos” a început să aibă halucinații din cauza COVID-19

Oana Roman se confruntă cu probleme, după ce în România s-a instalat carantină totală. „Nu avem curent și nici apă. E mare frig afară”

Fotbaliștii și antrenorii de la Poli Iași au contractele suspendate. Vor primi câte 75 % din salariul mediu pe economie

Mărturie dură a unui fost internațional român: „Ai mei beau de rupeau. Nu aveam geamuri la casă, le spărgeau la beție. Se trezeau noaptea și se băteau”
GSP.RO

Mărturie dură a unui fost internațional român: „Ai mei beau de rupeau. Nu aveam geamuri la casă, le spărgeau la beție. Se trezeau noaptea și se băteau”

Horoscop 9 aprilie 2020. Capricornii trebuie să fie atenți la cei dragi
HOROSCOP

Horoscop 9 aprilie 2020. Capricornii trebuie să fie atenți la cei dragi