Mergi direct la conținut »
Cum își petrece Valentina Pelinel ziua de naștere.  Ce i-a pregătit Cristi Borcea
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Cum își petrece Valentina Pelinel ziua de naștere. Ce i-a pregătit Cristi Borcea

Valentina Pelinel împlinește 38 de ani și are parte de o petrecere în familie, alături de cele mai importante persoane din viața sa.

De Dana Aramă,

 

Sâmbătă, 8 decembrie 2018, Valentina Pelinel își aniversează ziua de naștere. Blonda împlinește 38 de ani. Fostul model are parte de o petrecere în familie, alături de soțul său, omul de afaceri cristi Borcea, și fiul lor, Milan.

Însă de la primele ore ale dimineții, Valentina Pelinel a fost răsfățată de partenerul ei de viață și fiul lor. Vedeta a primit un tort foarte frumos și foarte delicat, dar și un imens buchet de flori roșii, culoarea preferată a acesteia.

„Cea mai bună companie alături de care să îți petreci ziua de naștere este familia ❤?❤???”, a comentat Valentina Pelinel.

Valentina Pelinel a primit urări de ziua sa și de la Elena Ciftici, buna ei prietenă care este make-up artist și care a aranjat-o pentru cununia civilă și pentru nunta cu Cristi Borcea.

„De ziua ta îți mărturisesc că sunt norocoasă că te am. Îți doresc multă sănătate, să fii mereu fericită și cu zâmbetul pe buze. Îmi doresc să te ferească Dumnezeu de tot ceea ce e rău și să-ți lumineze fiecare pas. Fiecare vis care îl ai să se sfârșească cu o împlinire, iar fiecare furtună să se termine cu un curcubeu.

Se conturează o nouă alianţa electorală. De ce a anunţat Victor Ponta că va candida la prezidenţialele din 2024
Recomandări
Se conturează o nouă alianţa electorală. De ce a anunţat Victor Ponta că va candida la prezidenţialele din 2024
 

Pentru noi îmi doresc multe alte decenii de prietenie sinceră, să ne creștem minunile împreună și ele să fie legate de o prietenie frumoasă că a noastră. Dacă până aici dorințele ni s-au împlinit, îndrăznesc să mai am câteva: să fim mai aproape și să îmbătrânim frumos împreună.
LA MULȚI ANI om frumos și bun ! @Valentina Pelinel”, i-a transmis Elena.

Valentina Pelinel este un fost model care s-a bucurat de mare succes atât în țară, cât și în străinătate. Vedeta a fost căsătorită cu fostul politician Cristian Boureanu. În data de 12 septembrie, Valentina Pelinel s-a cununat civil cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016. Cei doi urmează să devină din nou părinți, vedeta fiind însărcinată cu gemeni. În data de  30 septembrie, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut nunta în Ungaria.

Cum a reușit Primăria Sector 1 să ocolească o licitație din bani publici de 54 de milioane de lei
Recomandări
Cum a reușit Primăria Sector 1 să ocolească o licitație din bani publici de 54 de milioane de lei
 

Cristi Borcea a avut un mariaj cu Mihaela Borcea, cu care are trei copii: Patrick și gemenii Mihai Angelo și Antonia Melissa. După divorțul de Mihaela Borcea, omul de afaceri s-a însurat cu Alina Vidican, cu care are doi copii: Alexandru și Gloria. Cristi Borcea și Alina Vidican au divorțat la Constanța în anul 2016.  Atunci, cei doi soți s-au prezentat la notar și au pus capăt mariajului început în 2011.

Citește și: REPORTAJ/ Orfanii crescuți de bunica Tania, caz prezentat de Libertatea în septembrie, au fost vizitaţi de Moş Nicolae. Au primit în ghetuţe 50 de lei şi un lego

 

Close
Închide
  Close