MENIU CAUTĂ

Cum s-a ales Otniela Sandu, de la Ferma, cu porecla Shakira. „Nu putea să-mi pronunțe numele”

Distribuie

Otniela Sandu, pe care telespectatorii o cunosc de la show-ul Ferma, difuzat de Pro TV, a dezvăluit cine a fost cel care i-a pus porecla Shakira.

Otniela a fost una dintre vedetele care au făcut parte din proiectul Ferma, fiind printre cele mai curtate femeie przente în show.

Printre cei care i-au făcut curte blondei s-au afla Vali Bărbulescu și Florin Pastramă.

Otniela a vorbit despre cei doi la emisiunea prezentată de Cătălin Măruță la Pro TV. Despre Vali Bărbulescu, Otniela a spus că nu a simțâit că i-a făcut ochi dulci, în timp ce despre Pstramă a dezvăluit că el a fost cel care i-a pus porecla Shakira pentru că nu-i putea pronunța numele corect.

„A fost foarte bine la Fermă. Nu am făcut ravagii, probabil că băieții au plecat impresionați după întâlnirea cu mine. Cu Vali m-am înțeles foarte bine, am stat 7 săptămâni în cocioabă. Eu n-am simțit că mi-a făcut ochi dulci.

Despre Pastramă nu vreau să vorbesc că este însurat. Prima persoană care mi-a pus porecla „Shakira” a fost Pastramă. Nu putea să-mi pronunțe numele. Îmi spunea Ortinela… fata aia cu ochii albaștri seamănă cu Shakira”, a spus Otniela Sandu.


Citește și:

Sorina Pintea: „Tehnocraţii au trimis doar doi mari arşi în afara ţării. Anul trecut, ministerul a trimis 9, iar anul acesta deja 6!”

Citește mai multe despre Florin Pastramă și otniela sandu pe Libertatea.

Comentarii