Mergi direct la conținut »
Actorii din Friends, poză de 2 milioane de like-uri. Cum s-au fotografiat Courteney Cox și Matthew Perry
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Actorii din Friends, poză de 2 milioane de like-uri. Cum s-au fotografiat Courteney Cox și Matthew Perry

Actorii din Friends, poză de 2 milioane de like-uri. Cum s-au fotografiat Courteney Cox și Matthew Perry

Courteney Cox și Matthew Perry, actorii care au format un cuplu în serialul "Friends", au publicat pe rețelele de socializare o fotografie care a adunat în doar câteva ore mai mult de 2 milioane de like-uri.

De Andreea Radu,

Monica Geller și Chandler Bings, personajele din unul dintre cele mai populare seriale americane, s-au reunit pentru un selfie adorat de fani, potrivit Metro.co.uk.

„Ghiciți cu cine am luat masa astăzi…ȘTIU! Aș putea să fiu mai fericită de atât? #prieteniadevărați”, a scris Courtneney Cox pe Instagram la poza cu ea și Matthew Perry.

Printre oamenii care au apreciat fotografia, s-au numărat și alți actori din Friends. Jennifer Aniston, actrița care a jucat rolul lui Rachel, a scris: „Matty! Vă iubesc!”, iar Lisa Kudrow, cunoscută pentru rolul lui Phoebe, a comentat: „Norocoși norocoși. #oamenifrumoși”.

Recent, Jennifer Aniston a declarat în emisiunea lui Ellen DeGeneres că împreună cu colegii ei din Friends pregătește un proiect, dar nu a spus despre ce este vorba.

Close
Închide
  Close