Mergi direct la conținut »
Cum se înțelege iubita lui Ilie Năstase cu fiicele acestuia. Fostul sportiv a dat din casă
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum se înțelege iubita lui Ilie Năstase cu fiicele acestuia. Fostul sportiv a dat din casă

Cum se înțelege iubita lui Ilie Năstase cu fiicele acestuia. Fostul sportiv a dat din casă

Fostul mare campion la tenis Ilie Năstase a dat cărțile pe față. Acesta a explicat cum se înțelege actuala sa iubită cu fiicele sale.

De Dana Aramă,

Ioana Simion îl face foarte fericit pe Ilie Năstase. Acesta are numai cuvinte de laudă la adresa brunetei cu care își împarte acum viața.

Se pare că nu doar Ilie Năstase se înțelege perfect cu iubita sa, ci și fiicele renumitului sportiv, Alessia și Emma.
„Regret că Ioana nu venit mai devreme în viața mea… Ioana m-a liniștit foarte mult față de cum eram înainte. E o femeie cuminte și este o doamnă față de celelalte cu care am fost.

Fetele mele au cunoscut-o pe Ioana, iar cea mare este destul de apropiată de ea. O să urmeze o vacanță în Turcia”, a spus Ilie Năstase în cadrul unei emisiuni de la Pro TV.

Ilie Năstase, în vârstă de 72 de ani, trăiește de câteva luni o poveste de dragoste cu Ioana Simion, în vârstă de 42 de ani, cea alături de care și-a găsit liniștea după separarea de Brigitte Sfăt. Fostul sportiv a dezvăluit de curând cum a cunoscut-o pe iubita lui tinerică. Totul a început la mare, într-un restaurant în care Ilie Năstase se afla împreună cu fiica lui, Emma.

Close
Închide
  Close