MENIU CAUTĂ
01 Apr. 2018 15:27

Cum se menține în formă Anda Adam. ” Facem sport degeaba, dacă după antrenament mâncăm patru savarine”

Distribuie

Cântăreața Anda Adam este mare pasionată de sport și merge frecvent la antrenamente pentru a avea o formă fizică cât mai bună.

Anda Adam, care a participat la concursul Exatlon România, difuzat de Kanal D, știe că imaginea este foarte importantă pentru un artist. Anda Adam, care este căsătorită și are o fetiță, are foarte mare grijă de felul în care arată și se prezintă în fața publicului. Cântăreața a mărturisit că este dependentă de sport și merge frecvent la sală pentru a avea o formă fizică de invidiat.

„Sportul în viața mea ocupă un loc foarte important fiindcă e un mod de viață. Cred că pe 3-4, pentru că pe primele poziții se află soțul, copilul și familia. Îmi place să mă uit la tenis și la patinaj artistic. Sunt fascinată!”, a declarat Anda Adam, potrivit gsp.ro.

„Merg la sală de cinci ori pe săptămână pentru că îmi place să mă antrenez și să lucrez pe grupe de mușchi. Am zi separată doar de cardio. Schimb mereu modul în care mă antrenez, ca să îmi surprind metabolismul și să văd rezultate, pentru că la un moment dat corpul se obișnuiește cu un anume tip de antrenament și nu mai dă randament”, a adăugat ea.

„Fac și înot, tata a fost antrenor de natație la Steaua, iar acum activează în Australia. În plus, fără un regim alimentar nu ai cum să obții rezultate. Dieta e foarte, foarte importantă. Reprezintă 70% din rezultatele obținute. Facem sport degeaba, dacă după antrenament mâncăm patru savarine! Dar recunosc că nu mă pot abține de la salata de boeuf și de la floricele atunci când merg la film”, a încheiat cântăreața.


Citește și: EXCLUSIV/ Helmuth Duckadam împlinește 59 de ani. ”Mama s-a rugat de moașă să nu mă treacă pe 1 aprilie. Degeaba…”


 

Citește mai multe despre antrenamente pe Libertatea.

Comentarii