De Livia Lixandru,

Vedetă Kanal D îndeamnă la calm și la fructificarea la maximum a timpului petrecut alături de cei dragi, respectând în totalitate indicațiile autorităților. În această perioada pe care o petrece acasă, împreună cu familia, Ilinca Vandici povestește că activități zilnice precum orele de gimnastică, gătitul sau jocurile de tot felul, împreună cu membrii familiei îi mențîn starea de bine și încrederea că va fi bine. 

„Folosesc în favoarea mea fiecare clipă, acum am timp să stau toată ziua cu familia, să descoperim căminul nostru împreună. Jucăm împreună remi, activity, uno, monopoly.  În fiecare seară ne adunăm în jurul mesei și ne facem serile mai frumoase.

Încerc să mănânc atât cât pot de sănătos, să îmi păstrez un program echilibrat, fac sport în casă, am și arătat prietenilor mei din online cam cum se desfășoară aceste ore de sport, de acasă. Sunt convinsă că vom trece cu bine peste această perioada, depinde doar de  noi să fie totul bine.

Avem o putere imensă de a schimbă lumea, dar este alegerea noastră să devenim mai buni, cu mai multă compasiune și atenție la ceea ce se întâmplă in jurul nostru”, a spus Ilinca Vandici.

Citeşte şi:

Imaginile babiloniei de la Suceava. Zeci de cadre medicale se înghesuie la coadă la testare. ”Ne-au chemat la 7:30 și au început testarea pentru COVID-19 la 9:50”

Cum resimt criza coronavirusului Cristina şi Ionuţ, oameni fără adăpost şi fără acces la îngrijire medicală. Când Gara de Nord e gară pentru doi

Reacția polițiștilor când un șofer care circula după ora 22.00 fără formular le-a zis: „Vin de la maternitate. Am fată!”

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul
GSP.RO

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul

Horoscop 1 aprilie 2020. Leii își pun singuri bețe în roate
HOROSCOP

Horoscop 1 aprilie 2020. Leii își pun singuri bețe în roate