MENIU CAUTĂ
17 Aug. 2018 17:48

Cum se pregătește Cosmin Cernat pentru cel de-al doilea sezon Exatlon România. „Îmi fac temele”

Distribuie

Cosmin Cernat a dezvăluit cum se pregătește pentru cel de-al doilea sezon al show-ului Exatlon România. Prezentatorul competiției se antrenează și el din greu.

Postul de televiziune Kanal D va difuza un nou sezon al emisiunii Exatlon RomâniaPrima ediție a competiției care s-a desfășurat în Republica Dominicană a fost câștigată de Vladimir Drăghia, care a făcut parte din echipa Faimoșilor. Prezentatorul competiției, Cosmin Cernat, se pregătește și el intens pentru cel de-al doilea sezon al emisiunii.

Așteptările mele pentru cel de-a doilea sezon Exatlon sunt uriașe! Deja toți cei care vor fi prezenți în Republica Dominicană, în postura de concurenți, au la ce să se raporteze. A fost un nivel al competiției foarte ridicat și cred că și noii concurenți vor da totul că să reușească acolo, pe traseele sportive.

Și eu mă pregătesc pentru Exatlon; din punct de vedere al pregătirii fizice, practic sport de cinci ori pe săptămâna – tenis, alergare, sală de sport. Profesional, îmi fac temele legate de fiecare traseu, de fiecare concurent în parte. Ceea ce am făcut în ultimii 25 de ani, când a fost vorba despre comentariu sportiv sau despre emisiuni, în general', a declarat Cosmin Cernat pentru kanald.ro.


Citește și: Mihai Șora, despre violențele din Piața Victoriei. „Sunt voci care încearcă să bagatelizeze acțiunea represivă din 10 august'


 

Citește mai multe despre cosmin cernat, “Exatlon”, cel de-al doilea razboi mondial, echipa faimosilor, echipa razboinicilor și exatlon romania pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii