De Dana Aramă,

Fiul cântărețului suferă de o formă de paralizie cerebrală. Micuțul a fost diagnosticat cu tetrapareză spastică, la scurt timp de la nașterea sa, care a avut loc cu 2 luni înainte de termen. Problemele au început în prima zi de viață și i-au afectat micuțului partea stângă a creierului, cea responsabilă de zona motorie.

Leon a fost tratat de curând la o clinică din străinătate. Kamara și fosta sa soție, Oana, au fost prezenți în platoul emisiunii Vorbește lumea, de la Pro TV, unde au dat detalii despre starea de sănătate a fiului lor.

Cei doi au mărturisit că se observă anumite progrese după cele două intervenții cu celule stem efectuate acum trei săptămâni, în Turcia.

„Leon se simte bine, a făcut două intervenții cu celule stem, urmează alte patru. Lucrează mult mai bine, este vesel și atent. Se văd niște rezultate după aceste intervenții, mușchii se întind mai bine și este mare lucru. Am văzut alte cazuri de copiii care s-au vindecat. Nu este recomandat să comparăm, dar ne oferă puțînă încredere”, a declarat Kamara.

Kamara și fosta sa soție au vorbit despre faptul că trebuie să meargă lunar la control, în Turcia, și că anumite exerciții arătate de medici le pot face acasă.

„La sfârșitul lunii trebuie să mergem din nou. Mergem din lună în lună. 18 zile am stat în Turcia, dar merită din plin tot efortul. Este bine că acum putem face exercițiile acasă și nu mai trebuie să stăm atâta plecați acolo” , au spus cei doi.


Citește și:

Norvegia are probleme cu poarta, ceea ce ne reamintește de o poveste din 1981: i-am bătut cu portar din Liga 3

Anamaria Prodan încheie „telenovela” rupturii de Laurențiu Reghecampf: „Eram divorțată de doi ani și locuiam în aceeași casă”
GSP.RO

Anamaria Prodan încheie „telenovela” rupturii de Laurențiu Reghecampf: „Eram divorțată de doi ani și locuiam în aceeași casă”

Horoscop 18 februarie 2020. Săgetătorii trec de la teorie la practică
HOROSCOP

Horoscop 18 februarie 2020. Săgetătorii trec de la teorie la practică