Mergi direct la conținut »
Cum și-a fotografiat Teo Trandafir fiica.
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum și-a fotografiat Teo Trandafir fiica. "Să-i arăt câtă frumusețe văd eu în fiecare zi a vieții mele"

Cum și-a fotografiat Teo Trandafir fiica. „Să-i arăt câtă frumusețe văd eu în fiecare zi a vieții mele”

Vedeta de televiziune Teo Trandafir a dat publicității o fotografie superbă cu fiica sa, Maia.

Prezentatoarea de televiziune Teo Trandafir are o fiică de care este foarte mândră. mama are 15 ani și s-a transformat într-o adevărată domnișoară.

Pe contul său de Instagram, Teo Trandafir a dat publicității o fotografie cu Maia, însoțită de un mesaj înduioșător.

„Poza asta am făcut-o din dorința de a-i arata Maiei câtă frumusețe văd eu, în fiecare zi a vieții mele. Prietena, profa de coolness și confidenta”, a scris Teo Trandafir în dreptul imaginii cu fiica sa.

Maia are și ea cont de Instagram, unde a început să posteze fotografii cu ea în diverse ipostaze. Într-una dintre imagini, fiica lui Teo Trandafir este aranjată foarte frumos. Maia și-a scos în evidență trăsăturile foarte frumoase dându-se cu balsam de buze și conturându-și ochii. Apariția ei a fost extrem de apreciată de internauți.

Teo Trandafir este una dintre cele mai apreciate prezențe de pe micile ecrane din România. Vedeta a moderat numeroase emisiuni care s-au bucurat de succes la public. Teo Trandafir, în vârstă de 51 de ani, este mama unei fete adoptate, Maia. Vedeta a fost căsătorită de două ori.

Close
Închide
  Close