Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum şi-a început Simona Gherghe cariera în televiziune. „Nu știam pe nimeni”

Cum şi-a început Simona Gherghe cariera în televiziune. „Nu știam pe nimeni”

Simona Gherghe este una dintre cele mai iubite apariții de pe micul ecran. Invitată la „Neaţa cu Răzvan şi Dani", vedeta a povestit despre începuturile ei în televiziune.

De Livia Lixandru,

„Nu ştiam Bucureştiul, am luat un taxi, care ne-a făcut un tur al Bucureştiului. Îmi tremurau genunchii, îi vedeam pe oamenii aia live. Am veni de la Iaşi cu un sacou cam mare pe mine, mi-a dar Sandra un sacou de-al ei.

Seara, deja căutam cazare în Bucureşti, iar peste o săptămână prezentam primul jurnal. Nu ştiam pe nimeni”, a spus Simona Gherghe la „Neaţa cu Răzvan şi Dani”, potrivit Spynews.

Este una dintre cele mai vechi prezentatoare TV. Și-a început activitatea la radio Iași, apoi a trecut la pupitrul știrilor în cadrul postului TeleM, fiind cooptată la scurt timp de trustul Antena 1.

Din anul 2000 până în 2010 a prezentat știri, după care i-a luat locul lui Mădălin Ionescu la “Acces Direct”, emisiune pe care a moderat-o până în această vară, când a intrat, pentru a doua oară, în concediu de maternitate.

Close
Închide
  Close