MENIU CAUTĂ
26 Iul. 2018 15:48

Cum a vrut Andreea Mantea să scape de grăsime. „Masaj cu palincă”

Distribuie

Andreea Mantea a încercat o grămadă de metode pentru a arde grăsimile. Vedeta a dezvăluit că a testat chiar și masaj cu palincă.

Prezentatoarea de televiziune Andreea Mantea a acordat un interviu pentru emisiunea Teo Show. Vedeta a dezvăluit ce eforturi face pentru a avea o formă fizică exact așa cum își dorește.

„Șuncuța aia care îți atârnă ori deasupra blugilor, ori când ai o rochie mai mulată, ori când îți iei un chilot care te strânge nu știu cum și de fapt, stai, că ai ditamai burta, șunculița aia care ar putea fi în mai multe straturi. La mine este în mai multe straturi: e stratul de sus, stratul de mijloc și stratul de jos. Stratul de jos a dispărut de la abdomene. Partea de jos și de mijloc, mai greu. partea de mijloc – cel mai greu. Și atunci apelăm la…

Mă masam cu palincă. Mă masam cu palincă în așa fel încât să ardă grăsimea, pentru că dacă tu o arzi, o încălzești suficient de tare și o și masezi, ea încet-încet este eliminată de organismul nostru. ca și acest aparat. Mă încinge de mor și încet-încet grăsimea se dizolvă și este eliminată de organism în mod natural, prin urină și prin ficat.

M-ai prins, mă pregătesc de vacanță, era să zic de măritiș. Până să rămân însărcinată, începusem să descopăr așa anumite vacanțe mai exotice, aveam în plan un safari. Am mers prin junglă, am făcut tot felul de lucruri din astea interesante. Acum, de când cu David, totul este pentru el. Am ales un resort din Turcia, din Belek și mergem  acolo frumușel. Avem tot ce ne trebuie. Și el se pregătește de zor. Își dorește foarte tare. Nu prea a înțeles el cu zilele săptămânii. I-am explicat… Este înnebunit. Este în extaz…

… Am fost în reparții generale. Am încercat foarte multe lucruri de-a lungul vremii. Ani de zile, toată lumea mă întreba: „Băi, Andreea, ai dinții strâmbi. Chiar nu ți-e rușine, chiar nu vrei să faci ceva?”. Jur, așa ajunseseră oamenii să îmi spună. Și cum să le explic că mi-e fică? Ei bine, eu nu am putut să trec peste această frică până nu l-am întâlnit pe domnul doctor. Mai am de făcut”, a explicat Andreea Mantea.

Andreea Mantea este considerată una dintre cele mai focoase vedete din showbiz-ul românesc. De-a lungul anilor, a prezentat numeroase emisiuni de televiziune. În ceea ce privește viața personală, Andreea Mantea a trăit mai multe povești de iubire. Una dintre cele mai cunoscute este cea cu cântărețul Ștefan Stan. La show-ul Burlăcița, de la Antena 1, Andreea Mantea l-a întâlnit pe luptătorul MMA Cristi Mitrea, din povestea lor de iubire rezultând un băiețel David. Chiar dacă sunt despărțiți, Andreea Mantea Și Cristi Mitrea se ocupă de fiul lor.


Citește și: CORESPONDENȚĂ DIN GRECIA/ Mati, mărturii din infern. Bătrânii care au supraviețuit ascunși în casa lor albă. 'A început să bată vântul ca niciodată. Geamurile s-au spart și flăcările ne-au înconjurat…'


 

Comentarii