MENIU CAUTĂ

Actrița Cynthia Nixon a pierdut alegerile interne din partidul Democrat pentru mandatul de guvernator al New Yorkului

Distribuie

Actrița Cynthia Nixon, cunoscută pentru rolul din Totul despre sex, a fost învinsă în alegerile primare din interiorul Partidului Democrat pentru desemnarea candidatului care va încerca să obțină mandatul de guvernator al New Yorkului, scrie BBC News.

Nixon a fost devansată în alegerile interne de actualul guvernator, Andrew Cuomo, cel care după numărarea a 93% din voturi a obținut 65%, în timp ce actrița doar 35%.

Cuomo este guvernator al statului din 2011.

În urma înfrângerii ei, Cynthia Nixon a transmis pe Twitter că nu a fost „descurajată”, ci „inspirată” de rezultat, îndemnându-i pe susținătorii ei să-și continue campaniile progresive.

Actualul guvernator a fost susținut de mai multe celebrități, printre care Nicki Minaj, în timp ce Nixon s-a bazat pe rivala acesteia Cardi B.

Cântărețele Cardi B și Nicki Minaj au fost filmate zilele trecute în timp ce se băteau la o petrecere din cadrul Săptămânei Modei de la New York.


Citește și: Cum s-au văzut cele mai mari exerciții militare din Rusia din ultimele patru decenii. Vladimir Putin: ”Federaţia Rusă este un stat iubitor de pace” / FOTO&VIDEO


 

Citește mai multe despre cynthia nixon pe Libertatea.

Comentarii