Mergi direct la conținut »
Dan Capatos a arătat factura cu care s-a făcut plata pentru masa la care a petrecut Răzvan Ciobanu înainte de accident
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Dan Capatos a arătat factura cu care s-a făcut plata pentru masa la care a petrecut Răzvan Ciobanu înainte de accident

Dan Capatos a arătat factura cu care s-a făcut plata pentru masa la care a petrecut Răzvan Ciobanu înainte de accident

La emisiunea pe care o moderează la Antena 1, Dan Capatos a făcut publică factura cu care s-a făcut plata pentru masa la care a petrecut Răzvan Ciobanu la club, înainte de tragicul accident în care și-a pierdut viața.

De Dana Aramă,

 

Înainte de a sfârși tragic, creatorul de modă Răzvan Ciobanu a fost la festivalul de muzică electronică Sunwaves, unde participase la petrecere, în Mamaia, alături de câțiva prieteni apropiați. Toată nota de plată a costat 12.369 de lei.

Marți seară, la emisiunea Xtra Night Show, pe care o prezintă la Antena 1, Dan capatos a arătat factura cu care s-a făcut plata la clubul respectiv.

„La modul oficial, factura care a fost achitată la celebrul festival Sunwaves. Deci, prima factură este un avans de consumație pentru evenimentul Sunwaves în valoare de 14.000 de lei… Acum a apărut cea de-a doua factură, de stornare, de returnare. Practic în acești 14.000 achitați inițial, la masa la care a stat și Răzvan Ciobanu în ultimele sale ore s-a făcut o cosumație cu 1.630,5 lei mai puțin decât cei 14.000.

Acești bani, 1.630 de lei au fost returnați către o firmă. Și acum apare un element extrem de interesant. Firma care se presupune că este a lui Cercel (n.r. bărbatul alături de care a petrecut Răzvan Ciobanu), de fapt achitarea a fost făcută de către Cercel, este o firmă din Ploiești, deși el este cunoscut ca acționând și viețuind în Călărași. Firma din conturile căreia s-a plătit această factură este din Ploiești, județul Prahova”, a spus Dan Capatos la emisiunea sa.


Citește și:

Răzvan Ciobanu se drogase cu cocaină. Libertatea a aflat totul despre testele rapide efectuate la necropsia designerului

 
 
Close
Close
Închide