MENIU CAUTĂ
, de Alina Dan

DAN NEGRU, despre Alexandra Stan:”Cu pijamalele şi bulendrele la vedere şi cu ochii vineţi arătaţi pe toate televiziunile, fătuca cu Billboardul a intrat în rândul celebrităţilor românce”

Distribuie

"Cand am vrut s-o invitam pe Alexandra Stan intr-un show de tv toti din echipa m-au convins ca fata e o anonima pentru publicul larg din Romania. Asa si e ! Pentru romanul de rand Alexandra Stan , cu toate performantele din topurile internationale, e necunoscuta pentru ca asa si-a cladit probabil imaginea, departe de televiziunea si presa din Romania. Era oarecum intangibila..De azi, cu pijamalele si bulendrele la vedere si cu ochii vineti aratati pe toate televiziunile, fatuca cu Billboardul a intrat in randul celebritatilor romance. O fila noua intr-o carte veche numita "Ratarea la romani", a scris Dan Negru pe Facebook.

Bătută pe banii ei

Alexandra  Stan a povestit pentru două posturi de televiziune că s-a simţit, mai ales în ultima perioadă, ca o sclavă pentru impresarii ei. De fapt, „că mi-a spus că sunt sclavă, asta a fost picătura care a umplut paharul„, povesteşte Alexandra.
Despre felul în care o trata managementul a vorbit şi mama artistei, la Acces Direct. Femeia a confirmat că Alexandra nu primea bani corect în urma concertelor şi, de asemenea, că aceasta nu ţinea deloc evidenţa sumelor care îi reveneau.
„Îşi cumpăra haine din banii ei. Şi pe videoclipuri a dat bani şi nu era normal„, povesteşte mama Alexandrei.
CITIŢI ŞI:
Alexandra Stan PUTEA FI MILIONARĂ, dar… „NU ŞTIU PE CÂŢI BANI CÂNT”


Citește mai multe despre Alexandra Stan și Dan Negru pe Libertatea.

Comentarii