Mergi direct la conținut »
Dana Deac luptă din nou împotriva cancerului. “Trebuie să stau izolată timp de 10 zile”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Dana Deac luptă din nou împotriva cancerului. “Trebuie să stau izolată timp de 10 zile”

Dana Deac luptă din nou împotriva cancerului. Fosta realizatoare tv a avut prima apariție televizată, în direct La Măruță, după mult timp, unde a făcut declarații impresionante.

De Livia Lixandru,

Dana Deac se pregătește pentru o nouă intervnție chirurgicală, ce va avea loc tot la Viena.  Celebra realizatoare de emisiuni folclorice a aflat că suferă de cancer la sân în 2008, iar, de atunci, a trecut prin mai multe intervenţii chirurgicale şi luni de spitalizare. Acum, vedeta tv a avut curajul să vorbească în direct despre problemele sale de sănătate. Dana a anunțat că, în curând, își va lansa blogul, locul în care va veni cu sfaturi pentru cei care trec prin aceeași suferință. De asemenea, aceasta a declarat că se pregătește de o nouă intervenție.

Dana Deac luptă din nou împotriva cancerului. “Trebuie să stau izolată timp de 10 zile”

Dana Deac luptă din nou împotriva cancerului. Urmează 10 zile de izolare totală

„Aș schimba modul de viață. Emoțiile negative nu trebuie să te copleșească. Trebuie să mergi la un psiholog. Am apelat la un psiholog și sfătuiesc pe toată lumea să facă asta. Aveam 45 de ani când am aflat de cancer. Ideea este să fii echilibrat. Trebuie să ne iubim mai mult. Am avut noroc de prieteni. Nu toată lumea are noroc să se opereze în altă parte. Eu simt că mă iubește Dumnezeu.  Eu nu am vrut să mă expun. Fiul meu Vlad a fost alături de mine. Vlad are 27 de ani. Urmează să stau 10 zile izolată. Am emoții, normal, chiar dacă s-a mai întâmplat de 4 ori.  Este a cincea oară. Am avut emoții atunci când medicul meu m-a sunat să facem operația de urgență”, a declarat Dana Deac în direct la Pro tv.

Close
Închide
  Close