MENIU CAUTĂ
08 Aug. 2015 13:57 , de Madalina Ciodaru Burada

Dana Rogoz, ÎN LACRIMI de fericire, pentru că tocmai a aflat! ”Primim sugestii de nume de băiat”, spune vedeta

Distribuie

De curând, vedeta aproape că și-a pus prietenii pe jar, rugându-i să se gândească la un nume de băiețel, deoarece ”Cu foarte mare bucurie va dau vestea ca… se va naste urmatorul Rogoz!!! Primim sugestii de nume de baiat”, așa cum a scris ea pe o rețea de socializare. Ea a explicat, mai departe, pe blogul ei, că va avea, de fapt, un nepoțel din partea fratelui ei.
”Luni seara primesc un sms de la fratele meu Andrei: „Primim sugestii de nume de baiat. Aveti timp la dispozitie pana pe 5 februarie. Andrei si Monica”. Instantaneu mi-au tasnit lacrimile! Am avut nevoie de o confirmare inainte de a incepe sa urlu de bucurie prin casa.
(…) Va fi Varsator se pare, exact ca amandoi fratii mei, ca Radu al meu, dar si ca fratele lui Radu. Deci 5 baieti in familie, toti aceeasi zodie. Dar mai presus de zodie, nu ne gandim acum decat sa fie sanatos, caci e asteptat cu toata dragostea de parinti, bunici, frati, veri, unchi, matusi… Iar acum zic totusi sa le si raspundem la mesaj. Deci, aveti propuneri de nume de baiat? Nu mai pot de fericire cand ma gandesc!!!”, a scris Dana Rogoz, pe blogul ei.
 

Citește mai multe despre Dana Rogoz pe Libertatea.

Comentarii