Mergi direct la conținut »
Dana Rogoz, noapte de coșmar în Australia: “Nu am fi ajuns să mai întrebăm din hotel în hotel”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Dana Rogoz, noapte de coșmar în Australia: “Nu am fi ajuns să mai întrebăm din hotel în hotel”

Dana Rogoz, noapte de coșmar în Australia: “Nu am fi ajuns să mai întrebăm din hotel în hotel”

Dana Rogoz și-a petrecut vacanța în Australia, alături de soțul ei și de fiul lor. Din păcate, vremea capricioasă le-a dat planurile peste cap.

De Andreea Archip,

După 20 de ore petrecute în avion, cei trei au început aventura pe tărâm australian. Au poposit în Sydnei, iar după aceea au au închiriat o mașină și au coborât pe coastă, spre Melbourne. Drumul a durat 3 zile, iar ploaia din prima zi i-a împiedicat să ajungă la rulota rezervată, unde trebuiau să își petreacă noaptea. “Gazdele ne-au contactat si ne-au spus ca nici cu un 4×4 nu se mai poate ajunge la ei, asa ca pe la 8 seara eram undeva pe langa Batemans Bay, incercand sa ne gasim o cazare. Citisem de dinainte de a pleca spre Australia ca in perioada sarbatorilor totul este ocupat. De aceea imi si rezervasem cate o cazare pentru fiecare noapte. Iar daca nu ar fi fost aceasta ploaie care sa distruga un drum de munte, nu am fi ajuns ca pe la 11 noaptea inca sa mai intrebam din hotel in hotel, din motel in motel, din usa in usa, daca mai exista vreo camera libera. Pe la 11 si jumatate s-a intamplat minunea, la vreo 100 de km departare de locul initial de cautare. Vlad dormea in scaunul lui de masina, iar eu si Radu eram mai mult ca siguri ca asta vom face si noi pana se lumineaza, intr-o parcare, pe undeva. Dar am avut noroc intr-un final, gasind o camera la un guesthouse. Era o camera pe care in mod normal nu o inchiriau, fiind folosita mai mult in scop privat. Dar pentru ca ne-au vazut cu un bebe in mijlocul noptii si fara cazare, ne-au primit numaidecat, la o ora la care in mod normal nu se mai fac cazari”, a povestit Dana Rogoz pe blog.

Foto: Facebook

Close
Închide
  Close