MENIU CAUTĂ
07 Sep. 2014 10:33

DANA ROGOZ, PRIMA VACANŢĂ în TREI în AFARA ŢĂRII! STRĂINII l-au TRATAT ca pe UN PRINŢ pe BĂIEŢELUL EI!

Distribuie

Dana Rogoz a devenit mămică în luna martie a acestui an, când a adus pe lume un băieţel care a primit numele de Vlad Luca.
Micuţul este primul copil al vedetei şi al regizorului Radu Dragomir.
Simpatica actriţă şi-a luat o binemeritată pauză şi a plecat în prima vacanţă în trei în afara ţării. Destinaţia aleasă este Turcia, unde simpaticul băieţel al vedetei este tratat ca un adevărat prinţ.
„Am plecat pe la 1 noaptea tocmai pentru ca Vlad să doarmă liniştit în maşină tot drumul. Avem un landou special care se poate prinde în centurile masinii şi e mai comod să doarma aşa la drumuri lungi decât în scoică.
Ce nu am luat în calcul a fost că ne-am rătăcit într-o zonă de deal-munte în Bulgaria! Deci, deşi ne gândeam că prindem la fix micul dejun în Istanbul, l-am prins fix în Edirne. Cu alte opriri pe drum, cu traficul nebun de la intrarea în Istanbul, cu faptul că nu am nimerit din prima adresa cazării pusă pe GPS-ul maşinii (o căutam prin Asia, când noi stăm, de fapt, în partea europeană), am ajuns dupa 16 ore în căsuţa noastra închiriată”, a povestit Dana Rogoz.
„Turcii sunt înnebuniţi după copii. Nu mai ştiu pe strada şi la restaurante cum să-l distreze, au o grija deosebită pentru noi, apoi se strambă, fac mutre, joculeţe ca să îl facă să râdă, mă roagă aă îl ţină puţin în brate…foarte, foarte draguti”, a încheiat ea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii