Mergi direct la conținut »
Daniela Gyorfi nu poate trece peste moartea mamei sale. "Nu e ceva ce poți să uiți, să ștergi cu buretele"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Daniela Gyorfi nu poate trece peste moartea mamei sale. "Nu e ceva ce poți să uiți, să ștergi cu buretele"

Daniela Gyorfi nu poate trece peste moartea mamei sale. „Nu e ceva ce poți să uiți, să ștergi cu buretele”

Chiar dacă au trecut cinci ani de la moartea mamei sale, Cântăreața Daniela Gyorfi nu poate trece peste momentul dureros al dispariției celei care i-a dat viață. Anica, mama vedetei, s-a stins din viață în luna septembrie a anului 2013. Invitată la emisiunea Agenția VIP, de la postul de televiziune Antena Stars, Daniela Gyorfi a mărturisit că încă suferă după ce mama sa s-a stins din viață. de asemenea, artista a afirmat că și-ar fi dorit să o viseze pe cea care i-a dat viață și de care a fost extrem de atașată.

De Dana Aramă,

„E supărarea aia care nu trece, îți dorești pe cineva pe care, dacă te-ai duce la celălalt capăt al lumii, nu îl mai găsești…
Măcar în vis să-mi fi apărut să-mi spună: „Dana, sunt bine, nu mai plânge”. Plâng zi de zi. Este cineva care lipsește, un gol… Nu este ceva ce poți să uiți, să ștergi cu buretele. Fiecare ținem la părinți sau la persoanele care ne-au fost luate așa, deodată… Aștepți, îți este dor, dar eu îi mulțumesc zi de zi lui Dumnezeu că am o familie, am o meserie frumoasă, grea, dar frumoasă. Eu sufăr de depresie, dar e o depresie controlată. Eu sunt tristă, în sufletul meu, că nu mai este mama.

… Mama a fost un om special! Sunt părinți care sunt mai reci, care chiar nu-și doresc copii sau chiar copii care sunt reci cu părinții. Am fost un copil special, am înțeles de mică greutățile prin care am trecut amândouă, aveam zile în care nu mâncam, mama își împărțea mâncarea din spital,cu mine, iar lucrurile astea te leagă, nu ai cum să treci peste ele. Sunt puternică, sunt ok, o am și pe Maria, îl am și pe George.

Ultimul mesaj postat de Kobe Bryant înainte de tragedia în care și-a pierdut viața
Recomandări

Ultimul mesaj postat de Kobe Bryant înainte de tragedia în care și-a pierdut viața

Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că mama mea  a trăit cât a trăit, pentru că putea să moară de boală. Nu sunt un om bogat, am și eu supărările mele, dar chestia asta cu mama nu o pot uita.  Eu, în sufletul meu, am o tristețe, dar încerc să trec mai departe, să-mi dau seama că așa este viața”, a declarat Daniela Gyorfy la emisiunea respectivă, potrivit spynews.ro.

Daniela Gyorfi este una dintre cele mai cunoscute vedete de pe scena muzicală din România. În viața personală, Daniela Gyorfi formează un cuplu foarte unit împreună cu impresarul George TalCei doi au împreună o fetiță adorabilă, pe nume Maria.


Citește și: VIDEO / Anda Adam a avut o copilărie… sălbatică: „Făceam varză salteaua părinților!”


 

Close
Închide
  Close