De Andreea Radu,

Decizia dată de tribunalul spaniol a pus capăt unei dispute privind paternitatea care a durat trei decenii, după ce cântărețul a refuzat să facă un test ADN.

Javier Sanchez Santos este fiul balerinei portugheze Maria Edite Santos, cu care Julio Iglesias a avut o relație de o săptămână în anul 1975.

Avocaţii lui Javier au vorbit cu jurnaliștii spanioli care au vrut să afle care vor fi drepturile de care va beneficia cel de-al 9-lea fiu legitim al lui Julio Iglesias, potrivit Agerpres.

„Primul drept şi cel mai important este înscrierea sa în registrul civil ca fiu legitim al lui Julio Iglesias. Javier este hotărât să ia numele de Iglesias în momentul în care decizia va fi fermă. Alte drepturi vor fi cea de a fi asistat financiar de tatăl său în cazul unei boli grave şi dacă nu îşi poate plăti tratamentul”, au spus avocații lui Javier.

De asemenea, în cazul în care fi privat de mijloace financiare, pentru a se putea întreţine singur, tatăl său va fi nevoit să-l ajute.

După moartea artistului, Javier va avea drepturi de moştenire – 33% din averea lui Julio Iglesias – împărţită cu ceilalţi opt copii ai cântăreţului. Este un procent de care va beneficia, chiar şi dacă nu este inclus în testament.

Foto: EPA


Doi români, o femeie și fiul ei de 8 ani, au murit în urma unei furtuni care a lovit Halkidiki! E stare de urgență în nordul Greciei | VIDEOGigi Becali, derapaj sexist la adresa Vioricăi Dăncilă. Incredibil ce a putut sa spuna despre ea: "Ne ducem pe miriște!"
GSP.RO

Gigi Becali, derapaj sexist la adresa Vioricăi Dăncilă. Incredibil ce a putut sa spuna despre ea: "Ne ducem pe miriște!"

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare
HOROSCOP

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare