MENIU CAUTĂ
05 Iul. 2018 13:03

De ce nu face Anda Adam al doilea copil. „Ne-a fost foarte greu”

Distribuie

Cântăreața Anda Adam a dezvăluit de ce amână să mai facă un copil. Artista a spus exact cu ce greutăți s-a confruntat după ce a adus-o pe lume pe fiica sa, Evelin.

Anda Adam are o familie fericită alături de partenerul ei de viață, Sorin Andrei, și de fiica lor, Evelin. În ultima perioadă de timp, vedeta tot este întrebată când va avea cel de-al doilea copil.

Prezentă în platoul emisiunii Vorbește lumea, de la Pro TV, Anda Adam a explicat care este adevăratul motiv pentru care nu își dorește acum cel de-al doilea copil.

„Mai stăm puțin, să meargă Evelin la grădiniță. Acum are doi ani si jumătate. Noi nu avem pe nimeni să ne ajute. Până la doi ani am stat singuri cu ea. Acum avem o bonă. Ne-a fost foarte greu.

Ne-am luat o bonă pentru că ne-am dat seama că mai trebuie să mai facem și noi lucruri împreună. Am avut nuntă, botez și n-am putut merge împreună. El a mers la nuntă, eu am stat acasă. Părinții noștri sunt plecați din țară…

Ne-am schimbat prietenii. Suntem pe alte găști, cu oameni cu copii, să putem face activități împreună”, a declarat Anda Adam.


Citește și: VIDEO/ Codul penal – cei 9 minoritari care au făcut majoritatea. ”Dar ce, trebuie să-ți dau ție explicații?”


 

Citește mai multe despre Sorin ANdrei, Cuplu și Familie pe Libertatea.

Comentarii