De Andreea Romaniuc Archip,

„Da, sufeream, pentru că nu puteam să duc bomboane la școală, pentru că nu reușeam să strâng copiii de ziua mea la o petrecere, pentru că de Revelion erau toți împrăștiați în toate zările, pe la bunici, pe la prieteni… Și acum se întâmplă la fel. Nu mă sărbătoream”, ne-a spus vedeta PRO TV.

Corina Caragea Foto: Unica

“O singură dată mi-a făcut mama ziua, cum se făcea pe vremuri, acasă, cu copiii din bloc și cu prietenii mei de pe stradă și de la școală, dar a fost foarte greu să-i adun”, a completat prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV.

Petrecerea în club, mai scumpă decât o vacanță în străinătate

Într-un an, Corina a decis să se sărbătorească în oraș, chiar de Revelion, dar a usturat-o rău la buzunar. „Când eram pe la 25 de ani, am reușit să-mi strâng prietenii și să fac o petrecere într-un club. A fost foarte scump, îți dai seama, să iei o masă de Revelion pentru 15 persoane, te cam ustură!”, a precizat ea.

Cam atunci s-a produs declicul și a realizat că, decât să arunce bani pe astfel de petreceri, ar fi mai bine să plece în vacanță. Mai ales că e pasionată de călătorii!

„Și atunci, de ziua mea îmbătrânesc în locuri însorite și frumoase. De la 30 de ani mă serbez în deplasare, atunci a fost prima mea vacanță exotică, în Republica Dominicană. Am prins gustul. Din fericire, mi-au permis și buzunarul, și timpul să îmi iau aceste vacanțe de ziua mea. Anul acesta îmi doresc să merg la plajă de ziua mea, mă gândesc ori la Seychelles, ori la Columbia, oricum, vreau o destinație în care nu am mai fost”, ne-a dezvăluit Corina, care, anul trecut, de ziua ei, a fost la New York.

Citeşte şi:

Interviu | Mircea Cărtărescu: „Am speranțe în viitoarele alegeri, să se schimbe odată mizeria asta din Parlament”

Mama sportivei care l-a acuzat pe asistentul medical de la CSM Ploiești că pipăie handbalistele minore confirmă că mai există o plângere pe numele bărbatului: „Copilul acela a rămas traumatizat pe viață”

Documente | Conducerea școlii dintr-un sat din Galați e acuzată că face bani pe spatele copiilor săraci. Refuzi să dai bani pe meditații, ești amenințat cu repetenția!

Reacția unei tenismene după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: 'Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e...'
GSP.RO
Reacția unei tenismene după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: 'Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e...'
Horoscop 1 iunie 2020. Balanțele au probleme în relația de cuplu, Racii au intuiția la cote maxime
HOROSCOP
Horoscop 1 iunie 2020. Balanțele au probleme în relația de cuplu, Racii au intuiția la cote maxime