MENIU CAUTĂ

Mama lui Meghan Markle, Doria Regland, arată incredibil la 62 de ani. Cum a fost surprinsă

Distribuie

Mama lui Meghan Markle, Doria Regland arată foarte bine în ciuda faptului că are 62 de ani. Zilele trecute ea a fost surprinsă de paparazzi în timp ce își plimba câinii prin Los Angeles, îmbrăcată într-o pereche de pantaloni scurți. Concluzia tuturor a fost că Meghan Markle a moștenit trupul perfect de la mama ei.

Îmbrăcată cu o pereche de pantaloni scurți negri și un tricou de aceeași culoare și încălțată cu pantofi sport, mama ducesei de Sussex a făcut senzație pe străzile din Los Angeles.

Doria a arătat incredibil și a amintit de apariția de zilele trecute a fiicei sale care a participat la un spectacol muzical caritabil purtând o rochie mini tip tuxedo. Toată lume a apreciat atunci picioarele suple ale ducesei, iar acum s-a văzut că a moștenit această trăsătură de la mama sa.

Doria Regland, în vârstă de 62 de ani, își menține trupul perfect în ciuda vârstei datorită numeroaselor ore de yoga pe care le practică ca instructor. Ea este și lucrător social și lucrează cu persoanele cu probleme psihice.

La nunta fiicei sale Doria a atras privirile cu rochia sa verde și părul rasta pe care l-a purtat cub o pălărie asortată.


Citește și: VIDEO/ A început goana după rechizite! Câţi bani cheltuie părinţii pentru noul an şcolar


FOTO: NORTHFOTO

Citește mai multe despre Meghan Markle pe Libertatea.

Comentarii