MENIU CAUTĂ

FOTO | Meghan Markle, apariţie de senzaţie într-o rochie tuxedo mini

Distribuie

Meghan Markle, 37 de ani, și-a arătat picioarele tonifiate într-o rochie a brandului canadian „Judith and Charles and Paul Andrew”, în valoare de 327 de lire sterline, potrivit mirror.co.uk.

Cuplul regal a fost fotografiat în timp ce vorbea cu oaspeții în foaierul Teatrului Palatului Victoria din Londra. Ducele și ducesa din Sussex l-au cunoscut pe compozitorul Lin-Manuel Miranda și pe soția acestuia Vanessa Nadal, înainte de a se așeza în Cercul Regal al teatrului pentru a urmări spectacolul.

Evenimentul care marchează prima apariție în public a lui Meghan și Harry în ultima lună a fost ținut în beneficiul organizației Sentebale, caritatea prințului care se ocupă de copiii și tinerii afectați de HIV în Africa de Sud.

La câteva luni de la nunta cu Prințul Harry, Meghan Markle a apărut în public cu multe ținute noi, una mai scumpă decât alta, cheltuind o mică avere pentru a arăta impecabil la evenimentele pe care trebuie să le onoreze.

Sursă foto Northfoto. 


SUPER EXCLUSIVITATE/ Primele imagini cu Elena Udrea gravidă în 7 luni. Avem fotografiile și dovezile pe care le vâna toată lumea!


Fosta iubită a lui Vârciu preferă să-și care fetița după ea, decât să angajeze bonă. Anastasia are doar 11 luni


 

Citește mai multe despre Meghan Markle și Hamilton pe Libertatea.

Comentarii