Mergi direct la conținut »
Decizia luată de fostul soț al Biancăi Rus. "Nu are cum să-mi pară rău după o asemenea persoană"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Decizia luată de fostul soț al Biancăi Rus. „Nu are cum să-mi pară rău după o asemenea persoană”

Antonio, fostul partener de viață al Biancăi Rus, a luat o hotărâre importantă în ceea ce o privește pe fosta consoartă.

De Dana Aramă,

Fostul soț al Biancăi Rus a decis să nu mai ceară absolut niciun ban de pe urma divorțului lor. Antonio nu mai vrea să aibă nicio legătură cu bruneta. Singurul lucru pe care acesta și-l dorește în mod express este ca Bianca Rus să nu-i porte numele.

 „Nu am mai vorbit cu Bianca, nu avem ce să mai comunicăm. Nu are cum să îmi pară rău după o asemenea persoană, mai ales după cele petrecute între noi doi.

Nu mai vreau niciun leu de la ea, acum îmi doresc să se rezolve cu divorțul. Singurul lucru la care țin și nu vreau să îl păstreze ea este numele meu”, a declarat fostul partener de viață al Biancăi Rus.

În luna mai a anului trecut, Bianca Rus s-a căsătorit cu iubitul ei, Antonio.  În luna octombrie, vedeta a făcut nunta la Satu-Mare. La o lună de la  nuntă, Bianca Rus a trecut prin momente groaznice, fiind agresată de partenerul de viață după ce s-au întors din luna de miere din Dubai. Ulterior, cei doi au ajuns la divorț.


Citește și:

VIDEO | În căutarea lui Gică – românul omorât într-un parc din Huskvarna, Suedia, de doi adolescenți. Un Paște în pădure cu cei mai nevoiași dintre compatrioți (1)

 

Close
Închide
  Close