Mergi direct la conținut »
Decizia luată de Maria Cârneci după ce medicii i-au spus că suferă de hepatită. “Nu vreau să mai moară lume“
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Decizia luată de Maria Cârneci după ce medicii i-au spus că suferă de hepatită. “Nu vreau să mai moară lume“

Maria Cârneci a luat o decizie importantă, după ce medicii i-au spus că s-a îmbolnăvit de hepatită. Cântăreața de muzică populară  s-a implicat  într-o campanie de conștientizare a acestei boli, alături de alte vedete de la noi, mai ales că boala cruntă le-a curmat viața inclusiv Ilenei Ciuculete și Denisei Răducu.

Decizia Mariei Cârneci a venit după ce medicii i-au pus și ei acest diagnostic. „Sunt implicată într-o campanie contra hepatitei C. Medicina a avansat, medicamentele sunt acum la alt nivel, la late standarde. Tocmai din motivul ăsta nu vreau să mai moară lume, tineri, copii, bătrâni. Se poate face un test. Din păcate, unul din 30 de români e purtător de virus, care se poate lua d ela ustensile nesterilizate, de la stomatolog, de la manichiură, pedichiură.

Și atunci, eu îi îndemne pe toți românii să discute cu medicul de familie, să facă testul, iar dacă, doamne ferește, are, nu se poate muri din așa ceva. Mergeți și faceți testul și sunteți purtător de virus, ăla se tratează. Nu se mai moare, cum ne-au murit nouă colegii”, a declarat Maria Cârneci potrivit B1.

Citește și

Comisarul Gărzii de Mediu Iași care a lovit-o pe Ana și-a schimbat declarația și dă vina pe fata de 18 ani paralizată: „Nu a traversat pe trecerea de pietoni!”

 

Close
Închide
  Close