Mergi direct la conținut »
Decizia radicală luată de Lora. "Mă îndepărtez de toți cei mă subestimează și mă bârfesc"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Decizia radicală luată de Lora. "Mă îndepărtez de toți cei mă subestimează și mă bârfesc"

Decizia radicală luată de Lora. „Mă îndepărtez de toți cei mă subestimează și mă bârfesc”

Decizia radicală luată de Lora. Artista vrea să-și vadă visurile îndeplinite, motiv pentru care se îndepărtează de cei care nu cred în ea.

De Dana Aramă,

Lora este una dintre artistele de succes din țara noastră. Cântăreața a anunțat că vrea să-și vadă planurile duse la bun sfârșit, dar pentru asta simte nevoia să se înconjoare doar de oameni care nu o subestimează și nu o bârfesc.

 

Decizia radicală luată de Lora: „Nu mai am timp de lucruri și oameni mici”

 

Pe pagina sa de Facebook, Lora a făcut un anunț despre intențiile sale.

„Sunt un omuleț care a muncit mult să-și îndeplinească visele… și mai am multe de îndeplinit. Am doar vise frumoase, curate și îndeplinirea lor nu-mi va aduce bucurii doar mie, ci tuturor celor care mă iubesc, mă respectă, ma apreciază și mă înconjoară.

Primul pas în îndeplinirea lor este sa mă depărtez de toți cei care nu cred în mine, mă subestimează și mă bârfesc. Acei „prieteni” care mi-au deschis inima, doar pentru a sădi acolo neîncredere și nesiguranță în mine.

Îmi pare rău, dar eu nu mai am timp de lucruri și oameni mici. Energia mea va fi directionată doar acolo unde pot crea ceva frumos, alături de oameni frumoși. Cu drag”, le-a transmis cântăreața prietenilor săi virtuali.

„Felicitări pentru noua postura de mamică!”, i-a scris un fan.

Lora a ținut să lămurească lucrurile despre așa-zisa sarcină:

„????? Nu sunt însărcinată, vă rog nu mai credeți ce se spune la tv”

Lora a fost căsătorită cu actorul de comedie Dan Badea, iar în prezent formează un cuplu cu Ionuț Ghenu.

Close
Închide
  Close