MENIU CAUTĂ
08 Aug. 2018 15:35

Declarația Andreei Mantea după ce s-a aflat că are două emisiuni la Kanal D. „Mi-a fost suficientă”

Distribuie

Andreea Mantea a făcut pirma sa declarație după ce s-a aflat că va modera două emisiuni la postul de televiziune Kanal D.

Până de curând, Andreea Mantea a moderat, alături de Victor Slav, un show de noapte de la postul de televiziune Kanal D, show care, însă, nu va mai fi transmis din toamnă. Însă bruneta nu va sta pe bară, ba dimpotrivă va avea un program foarte încărcat.

Andreea Mantea va avea două emisiuni la postul de televiziune Kanal D. Aceasta va prezenta show-ul „Te vreau lângă mine”, unde i-a luat locul Biancăi Drăgușanu, dar revine și la emisiunea „Se strigă darul”, pe care a mai prezentat-o și în trecut alături de Mihai Mitoșeru.

După ce s-a aflat că va prezenta și emisiunea „Se strigă darul”, Andreea mantea a făcut o scurtă declarație pe această temă în mediul online.

„Începem filmările unui nou sezon al emisiunii #Se Strigă Darul! ???Da! M-am întors! Mi-a fost suficientă vacanța. Sunt sigură ca Mihai de abia așteaptă! ???”, a afirmat vedeta pe contul său de socializare.


Citește și: INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ. Justiția s-a prins cum face Dragnea jr bani în vremea molimei. A redus efectivele de porci, a adus carcase și nu le-a mai plătit! Executat de instanță pentru „țeapa” de 1,5 milioane de lei  


 

Citește mai multe despre emisiune TV, kanal d, proiecte, se striga darul și show tv pe Libertatea.

Comentarii