Mergi direct la conținut »
Declarația iubitului Monicăi Roșu, la șase ani de relație. Ea e la Exatlon, el nu mai poate de dorul ei
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Declarația iubitului Monicăi Roșu, la șase ani de relație. Ea e la Exatlon, el nu mai poate de dorul ei

Declarația iubitului Monicăi Roșu, la șase ani de relație. Ea e la Exatlon, el nu mai poate de dorul ei

Monica Roșu și iubitul ei, Vlad, împlinesc duminică șase ani de relație. Acesta i-a făcut o superbă declarație de dragoste sportivei care se află la Exatlon.

De Dana Aramă,

 

 

Monica Roșu, una dintre cele mai titrate gimnaste din România, se află în Republica Dominicană, acolo unde concurează în sezonul al doilea al concursului Exatlon România. Monica Roșu face parte din echipa Faimoșilor.

Duminică, sportiva aniversează șase ani de relație cu iubitul ei, Vlad. Cei doi își petrec aniversarea la mare depărtare unul de celălalt și fără posibilitatea de a comunica.

Cu toate acestea, Vald i-a făcut o superbă declarație de dragoste Monicăi Roșu, pe o rețea de socializare.

„Iubito, azi, de ziua noastră, după 6 ani, îți mulțumesc că exiști în viața mea. Ești cea mai puternică, ești o luptătoare, ești frumoasă, ești sensibilă, ești totul pentru mine. Te iubesc, la mulți ani împreună. Îmi doresc să fii sănătoasă acolo unde ești și să faci doar ceea ce crezi tu că e bine pentru tine!”, este mesajul transmis de Vlad, iubitul Monicăi Roșu.

Citește și: „Omuleții verzi” – Borcea, Copos, Badea și Nețoiu. După ce au renunțat la fotbal, foștii patroni s-au recăsătorit cu femei mult mai tinere decât ei

 

Close
Închide
  Close