MENIU CAUTĂ

Declarațiile lui Florin Salam, după ce a fost surprins în metrou într-o ipostază neobișnuită. „Eram puțin pișcat”

Distribuie

 Florin Salan a postat un mesaj pe contul de socializare, în urma speculațiilor care s-au făcut după ce a fost surprins circulând cu metroul, într-o stare nu foarte bună. Manelistul a ținut să precizeze că nu era drogat și puțin „pișcat”.

„Țin să vă anunț, nu-i rușine să mergi cu metroul. Eram puțin pișcat și am zis să plec cu metroul, asta nu însemnă că eram drogat, cum se scrie prin presă și pe rețelele de socializare. Vă iubesc fanii mei! Dar copilul ăla nu a filmat când făceau toți poze cu mine, m-a prins în postura aia. Sper că ai făcut bani.  Doamne ajută.  Vă rog toți fanii mei să distribuiți toți”a fost prima reacție a lui Florin Salam, după ce a fost văzut la metrou. 

Și Roxana Dobre, soția cântărețului a făcut declarații despre acest subiect. „Nu are răbdare sa mai aștepte sa vină mașina după el, la aeroport, ca să ajungă acasă. De fiecare data se grăbește sa ajungă la metrou ca să nu mai piardă timp în trafic. Așa că urcă în metrou și vine acasă. Nu înțeleg de ce e lumea atât de mirată și de îngrijorată că merge el cu metroul. Noi facem adeseori asta, dar de fiecare dată încercăm să fim cât mai discreți, nu simțim nevoia să ne expunem. Suntem oameni normali, facem lucruri normale”, a spus Roxana Dobre pentru WowBiz.

Citește și

Bani și oferte limitate pentru cei care au vrut să cumpere televizoare prin Programul ”Rabla la electrocasnice”. Administrația Fondului de Mediu a schimbat regulile înainte de lansare pentru că au cerut producătorii


Citește mai multe despre Florin Salam, roxana dobre și Metrou pe Libertatea.

Comentarii