MENIU CAUTĂ
15 Mai. 2014 04:23 , de Alina Serea

DECLARAŢIILE părinţilor Giuliei Anghelescu şi ai lui VLAD Huidu despre DIVORŢ

Distribuie

În ciuda faptului că apropiaţii celor doi susţin că deja nu mai locuiesc împreună, părinţii Giuliei şi ai lui Vlad Huidu nu cred că odraslele lor sunt în pragul divorţului.

„Astea sunt nişte prostii! Chiar am râs cu Vlad de reportajele lor. S-a făcut un reportaj cu o fată pe motor… era soţia partenerului său de afaceri. Nu e niciun fel de problemă. Ei sunt bine mersi. Declaraţia fiicei mele a fost interpretată… Ei s-au înţeles foarte bine şi când au fost despărţiţi. Sunt o familie modernă, Vlad iese cu băieţii, ea – cu fetele, e normal. La asta s-a referit! Nu mă interesează chestiile astea. Ei sunt o familie fericită şi chiar foarte mişto”, a declarat tatăl Giuliei, potrivit ziarulring.ro
„Nu e absolut nimic adevărat. Ce spune presa, că Giulia şi Vlad se despart, sunt doar prostii,” a spus la rândul lui tatăl lui Vlad Huidu.
Giulia şi Vlad s-au căsătorit religios în vara anului 2012, atunci când şi-au botezat şi copila. Înainte de a deveni soţ şi soţie, aceştia au mai trecut printr-o despărţire lungă, de vreo doi ani, şi, când nimeni nu se mai aştepta să-i vadă împreună, au decis să-şi mai acorde o şansă.
 
 

Citește mai multe despre Giulia pe Libertatea.

Comentarii