MENIU CAUTĂ
, de Denisa Macovei

VIDEO EXCLUSIV/ Delia a devenit cântăreață datorită Monicăi Anghel. Când era mică, îi cânta piesele la cercul de muzică! Favorita ei, melodia cu care celebra interpretă a câștigat Cerbul de Aur: «Dau viața mea pentru o iubire»

Distribuie

Delia, unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi și un model nu doar pentru tinerii care-i ascultă piesele, ci și pentru cei care vor să facă o carieră artistică, a avut, la rându-i, idoli când era mică. Modelul vedetei era Monica Anghel. Delia ne-a mărturisit că-i cânta piesele la cercurile de muzică din care făcea parte.

Delia a avut-o ca model pe Monica Anghel

În momentul de față, Delia este una dintre cel mai bine cotate artiste de la noi, numărându-se printre acele cântărețe care pot cânta live și pot face show de excepție în același timp. Culmea este că artista nu face nimic deosebit pentru a crea o atmosferă incendiară, ci este pur și simplu… naturală. „Încerc să fiu echilibrată și să nu mă obosesc inutil în timpul liber, să-mi rezerv energia pentru lucruri importante. Și încerc să călătoresc. Deși din călătorii nu mă întorc neapărat odihnită fizic, ci mai mult mental”, ne-a povestit Delia după ce a coborât de pe scena de la Cerbul de Aur, scenă pe care a urcat prima dată în urmă cu 9 ani, atunci, în calitate de concurent.

Delia a avut-o ca model pe Monica Anghel

Festivalul a fost întrerupt în ultimii ani; dacă s-ar fi ținut fără întrerupere, Delia, care n-a câștigat nici un premiu în 2009, s-ar fi întors să-și mai încerce o dată norocul. „Aș mai fi venit. Oricând. Mie mi se pare cool Cerbul de Aur, mi se pare istorie, mi se pare că e o imagine așa…. iconică destul de puternică cu care ne asociem și noi, artiștii, și noi, ca țară. E un brand deja și mi se pare foarte bine că se resucitează treaba asta”, a completat artista.

Delia a avut-o ca model pe Monica Anghel

Delia a avut-o ca model pe Monica Anghel încă de când era doar un copil

Delia a avut și are o slăbiciune pentru acest festival poate și datorită fapului că mereu a văzut în Monica Anghel un idol și că toată copilăria ei s-a învârtit în jurul unei piese cu care cântăreața a luat marele trofeu. „Monica Anghel mi-a plăcut întotdeauna. Iar eu când cântam la Palatul Copiilor, într-un cerc din ăsta de muzică, cântam «Dau viața mea pentru o iubire» și era piesa ei”, ne-a mai spus Delia.

VIDEO: Cosmin Nistor; FOTO: Dumitru Angelescu


VIDEO EXCLUSIV/ Narcisa Suciu a trimis-o acasă pe Christina Aguilera de la Cerbul de Aur fără nici un premiu «Când am auzit-o cântând la repetiții, am zis că trebuie să fac ceva s-o întrec»

Citește mai multe despre Monica Anghel, palatul copiilor și show pe Libertatea.

Comentarii