MENIU CAUTĂ
31 Aug. 2018 17:56

Delia nu lasă nimic la voia întâmplării. A repetat pentru Cerbul de Aur până i-a ieșit

Distribuie

Anul acesta, Delia se va afla pentru prima dată pe scena Cerbului de Aur. Arista vrea ca totul să fie impecabil la recitalul ei.

Concertele Deliei sunt adevărate show-uri, unde fiecare detaliu este foarte bine pus la punct. Perfecționistă din fire, Delia nu lasă nimic la voia întâmplării. Așa s-a întâmplat și la repetițiile de vineri după-amiază de la Festivalul Cerbul de Aur 2018.

Artista a repetat trei ridicări pe care le va face în timpul recitalului pe care îl va susține în această seară la Festivalul Cerbul de Aur 2018, care se desfășoară în Piața Sfatului din Brașov.
Cântăreața și echipa ei au încercat trei moduri de ridicare differite. Dacă la prima ridicare a fost foarte crispată, ulterior artista s-a mai relaxat și a repetat până ridicarea respectivă a ieșit, pentru a fi sigură că nimic neplăcut nu se va întâmpla în show-ul ei și că fiecare detaliu va fi exact așa cum își dorește ea.

 

Festivalul Internaţional Cerbul de Aur are loc în perioada 29 august – 2 septembrie, în Piaţa Sfatului din Braşov și este transmis de TVR. Din juriul Cerbului de Aur fac parte Luminița Dobrescu, Mădălin Ionescu, Arsenie Todiraș și Kitty CepragaIulia Vântur prezintă Cerbul de Aur 2018, alături de actorul italian Gabriel Garko.

FOTO: Dumitru Angelescu


Citește și: Confesiunile unei fugare. Elena Udrea, despre cererea în căsătorie și nunta cu Adrian Alexandrov


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Încăierare în Parlament, între un deputat de la Putere şi unul din Opoziţie
Comentarii