Mergi direct la conținut »
Delia nu și-a recuperat nici acum investiția în "Acadelia". Spectacolul i-a ridicat însă cota
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Delia nu și-a recuperat nici acum investiția în „Acadelia”. Spectacolul i-a ridicat însă cota

Duminică, 24 februarie, Delia pornește într-un nou turneu "Acadelia". Zilele trecute era anunțat faptul că biletele pentru primul concert s-au epuizat, însă asta nu e o garanție de câștig pentru cântăreață. Banii băgați în extravagantul spectacol susținut. 

De Denisa Macovei,

 Delia la Sala Palatului

De cele mai multe ori, un astfel de concert extravagant ca al Deliei, la Sala Palatului, nu este în avantajul artistului, cel puțin nu imediat. Pentru prestația de la sfârșitul lunii noiembrie, vedeta nu a câștigat nici un ban, ba chiar a ieșit pe minus când a tras linie. Deși a avut sponsori și s-au vândut biletele pentru cele trei zile în care a susținut spectacole, anul trecut, la Sala Palatului, ea a fost nevoită să vină cu bani de acasă pentru a-și îndeplini toate dorințele în legătură cu organizarea. Imediat după ce a încheiat cele trei zile de show de la Sala Palatului, Delia a pornit promovarea concertului, punând în agendă mai întâi Londra, apoi cele mai importante orașe din provinicie. Însă în lunile care au urmat, lumea nu s-a mai arătat interesată să o întâlnească pe Delia: în Craiova se vehiculează că s-au vândut doar 30 de bilete și, ca urmare, recitalul s-a anulat. Prin urmare, Delia a închis anul cu o gaură în cont și nici până acum nu și-a recuperat investiția. Dar nu se lasă. Duminică, vedeta pornește într-un nou turneu „Acadelia” și într-o nouă încercare de a acoperi costurile show-ului.

Se conturează o nouă alianţa electorală. De ce a anunţat Victor Ponta că va candida la prezidenţialele din 2024
Recomandări
Se conturează o nouă alianţa electorală. De ce a anunţat Victor Ponta că va candida la prezidenţialele din 2024
 

Delia la Sala Palatului

Acum se vinde cu 20.000 de euro

Singurul câștig de pe urma spectacolelor de anul trecut este faptul că Deliei i-a crescut cota. Pe acest lucru mizează acum Răzvan Munteanu, soțul și managerul artistei, care a crescut onorariul cântăreței cu câteva mii de euro, ajungând să ceară și 20.000 de euro pentru o prestație! E drept însă că rar și reușește să obțină cât cere. De cele mai multe ori, organizatorii de evenimente care o doresc pe artistă negociază pentru recital, fie mișcorând timpul prestației, fie renunțând la anumite elemente din show-ul ei, pentru a plăti mai puțin.


Mărcile românești din comunism care au învins tranziția: Dacia, bicicletele Pegas sau Cristal, pasta care „face dinții ca de cal”

Close
Închide
  Close