MENIU CAUTĂ

Denisa Răducu ar fi împlinit 28 de ani. Familia vedetei nu și-a revenit din șoc după moartea acesteia

Distribuie

Zi extrem de tristă pentru familia Denisei Răducu. Aceasta ar fi împlinit, pe 13 decembrie, 28 de ani.

Denisa Răducu, cunoscută publicului larg sub numele de Denisa Manelista, a încetat din viață în data de 23 iulie anul acesta. Denisa Răducu a fost înmormântată în zi de mare sărbătoare.

Tânăra artistă, a cărei dispariție a îndurerat o țară întreagă, a pierdut lupta cu o boală cumplită la ficat, care i-a adus moartea la numai 27 de ani.

Miercuri, 13 decembrie 2017, Denisa Răducu ar fi împlinit 28 de ani. Familia și echipa sa de colaboratori nu au reușit nici acum să-și revină din șocul produs de dispariția tinerei artiste.

„Azi trebuia să primești mii de mesaje frumoase, sute de trandafiri și cadouri, dar… Ai ales să pleci în lumea celor drepți și să le cânți îngerilor!

Sperăm că de acolo de sus citești ce noi care te-am îndrăgit și apreciat îți tastam zilnic, aici pe singura ta pagină oficială, unde tu rupeai din puținul tău timp liber să vorbesti cu noi ! Azi era ZIUA TA ! #RIP / #EchipaDenisaMusic / #NuTeVomUitaNiciodata”, este mesajul transmis de apropiații denisei Răducu pe constul de Facebook al acesteia.


Citește și: VIDEO|”Români până la moarte”, episodul 2. Grecia, acum 6 ani. Mort și pierdut pe plantație


 

Citește mai multe despre Denisa Manelista, denisa raducu, Aniversare și zi de nastere pe Libertatea.

Comentarii