Mergi direct la conținut »
Dennis Quaid, despre logodnica lui, cu 39 de ani mai tânără ca el. "M-am căsătorit de trei ori și știu că asta e ultima oară"
Entertainment Libertatea > Entertainment > Dennis Quaid, despre logodnica lui, cu 39 de ani mai tânără ca el. "M-am căsătorit de trei ori și știu că asta e ultima oară"

Dennis Quaid, despre logodnica lui, cu 39 de ani mai tânără ca el. „M-am căsătorit de trei ori și știu că asta e ultima oară”

Actorul american Dennis Quaid a vorbit despre logodnica sa, Laura Savoie, care este cu 39 de ani mai tânără ca el. Acesta a afirmat că tânăra este jumătatea sa, potrivit 20minutos.es.

De Daria Maria Diaconu,

Starul Dennis Quaid, în vârstă de 65 de ani, este logodit cu Laura Savoie, care are 26 de ani. Aceasta studiază pentru doctorat la Universitatea din Texas.

Dacă va ajunge să se căsătorească cu Laura Savoie, acesta va fi cel de-al patrulea mariaj al lui Dennis Quaid. El a fost căsătorit cu Kimberly Quaid – între anii 2004 și 2008, cu P.J. Soles – între anii 1978 și 1983, și cu Meg Ryan, în perioada 1991-2001.

Dennis Quaid a făcut declarații despre actuala sa logodnică într-un interviu pentru The Guardian.

Actorul a precizat că nici el, nici Laura Savoie nu sunt preocupați de diferența de vârstă dintre ei.

„Nu poți controla de cine te îndrăgostești”, a afirmat el, potrivit 20minutos.es.

Dennis Quaid a mărturisit că simte că actuala sa logodnică este jumătatea lui.

„M-am căsătorit de trei ori și știu că asta va fi ultima oară. Simt că este jumătatea mea”, a declarat starul hollywoodian.

FOTO: Hepta; Instagram

Close
Închide
  Close